Γιώργος Τράγκας: Ο Κ.Μητσοτάκης θα επιχειρήσει να «στήσει» κάλπες το Μάιο ή τον Σεπτέμβριο

Κοινοποίηση:
Τράγκας

Δείτε βίντεο από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα όπου αναφέρεται στην τρέχουσα επικαιρότητα με επίκεντρο τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό.

Ο Γ.Τράγκας ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με το lockdown, την ανεργία, την ένδεια που έχει κτυπήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού την ώρα που η ίδια κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατέψει τον πολίτη από τον κορωνοϊό.

Παράλληλα αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να «στήσει» κάλπες είτε το Μάιο είτε τον Σεπτέμβριο  προχωρώντας σε πρόωρες εκλογές.

Δείτε το βίντεο;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Γιωργο Φραγκα εισαι γνωστος προβοκατορας και ανθρωπος της ΕΥΠ. Αει χεσου.

  2. Ο μόνος που φοβάται η κυβέρνηση και ο Κούλης. Και ο μόνος που ασκεί σκληρή κριτική είναι εδώ που τα λέμε. 10% στο χαλαρό θα πιάσει ο θείος.

  3. Για μέσα στο 2021 δεν το βλέπω. Το 2022 πιθανών να πάμε σε εκλογές. Άλλωστε η ΝΔ ξέρετε από πότε έχει να κυβερνήσει τετραετία? Από το 1977!!

  4. Μακριά από τον..Φράγκα, είναι το δεξιό πατριωτικό δεκανικι. Έχουν καταλάβει την στροφή του κόσμου στα πατριωτικά κόμματα και βάλαμε τον φράγκα να παίξει τον ρόλο αυτόν.Εμπιστοσυνη σε κανένα φουστη.

  5. Αν πάει σε εκλογές με το όνειρο ότι θα καθήσει ακόμα 4 χρόνια στον θρόνο,θα καθήσει πάνω στα παλούκια όπως και οι υπόλοιποι 301 μέσα από το μπουρδέλο που το ονομάζουν “βουλή”. Αν ο ραγιάς έβαλε μυαλό.

  6. ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΉ ΤΟΝ ΆΝΟΙΞΕ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΈΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
    ΥΓ. ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΖΙΚΉ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΆΛΛΟ ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΊ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ.

  7. Θα επαναληφθεί το σκηνικό του 2012 και λόγω εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει πολλη αντισυστημικη ψήφος,με αποτέλεσμα κομματα από το πουθενά να μπουν μέσα….
    Ίσως ο Φραγκας να πάρει την θέση του Καμμένου τότε….

  8. Μεγαλη Πεμπτη ανακοινωνει – 6 Ιουνιου εκλογες.

  9. Ωραίο σανό θα πουλήσει και αυτος και δυστυχως πολύς κόσμος θα το φαει.Ο γιος σου πως μπήκε στο Μαξίμου???

Comments are closed.