Γιώργος Καλλιακμάνης: “Ακόμα και ο πιο σκληρός κακοποιός δεν αφήνει ένα μωρό πάνω στη νεκρή μάνα”

Κοινοποίηση:
καλλιακμάνης

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη νέα προσαγωγή του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου προκειμένου να καταθέσει για τις ραγδαίες εξελίξεις.

“Φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία που υποχρεώνουν την αστυνομία να τον φέρουν να καταθέσει. Θεωρώ, χωρίς να ξέρω, ότι τα νέα στοιχεία θα βοηθήσουν να εξιχνιαστεί” είπε ο κ. Καλλιακμάνης όσο του επέτρεψε η θεσμική και οργανική του θέση και μεταξύ άλλων τόνισε:

“Ακόμα και ο πιο σκληρός κακοποιός δεν αφήνει ένα μωρό πάνω στη νεκρή μάνα”…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Για αυτό όποιος δεν αντέχει το γάμο ή καλύτερα είτε να χωρίζει είτε να μην το κάνει εξ αρχής καλύτερα μόνη σου ή μόνος σου παρά να φτάνεις σε τέτοιες καταστάσεις τώρα από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να διαλέξει και ελεύθερη ότι θέλει

  2. Η υπόθεση ήταν εύκολη απο την αρχή. Η επιλοχειος καταθλιψη δεν είναι εύκολη υπόθεση και λίγοι σύζυγοι είναι υποστηρικτικοί και υπομονετικοί. Ζευγάρι στον οικογενειακό μου κύκλο χώρισε γι’ αυτόν το λόγο, όταν το μωράκι ήταν λίγων μηνών. Καυγαδιζαν καθε μέρα και μάλιστα έπεφτε και ξύλο. Ο γάμος δεν είναι μονο χαρές, πανηγύρια και ταξίδια.

Comments are closed.