Για την αισχροκέρδεια στις παραλίες θα κάνετε κάτι κ. Άδωνη; Δείτε πόσο κόστισε το μπάνιο σε ένα ζευγάρι με ένα μωρό

Κοινοποίηση:
νερο5-1024x576

Ακριβά πλήρωσαν ένα μπουκάλι νερό πολίτες που ελέω καύσωνα ήθελαν να ξεδιψάσουν.

Ενώ έκαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα, αφού πλήρωσαν 10 ευρώ την ξαπλώστρα, ζήτησαν από παρακείμενη επιχείρηση ένα μπουκάλι νερό το οποίο τους χρέωσαν 3,50 ευρώ.

Μη μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο το πλήρωσαν ωστόσο όπως κατήγγειλαν στο cretapost, « η αισχροκέρδεια καλά κρατεί. Μετά διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν τουρισμό».

νερο5-1024x576

Άλλη επιχείρηση το είχε 3 ευρώ.

νερο2-1024x576

Για να πας θάλασσα να απολαύσεις το μπάνιο σου ή θα πρέπει να κουβαλάς τα πάντα από το σπίτι (νερά, καφέδες, φαγητά) ή θα πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Ξαπλώστρα, νερά, καφές, και εάν παραγγείλεις και μία απλή πίτσα όταν πεινάσεις συν τις βενζίνες… δεν σε φτάνουν 50 ευρώ σε μια από τις κοντινότερες οικογενειακές παραλίες του Ηρακλείου, τις Γούβες.

νερο4

νερο3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Χέστηκε ο Άδωνης και ο κάθε Άδωνης οποιουδήποτε κόμματος γιατί υπάρχει κάτι που δεν έχετε καταλάβει όλοι σας αλλά δε φταίτε εσείς, οι περισσότεροι μεγαλώσατε και γεράσατε με το πασοκ που σας δίδαξε ότι όλοι μπορούν να έχουν τα ΠΑΝΤΑ και μάλιστα, συχνά, χωρίς να πληρώνουν ότι κοστίζει! Οτι δεν υπάρχουν πια “τάξεις” και κοινωνικοοικονομικές διαφορές, ότι όλοι είμαστε “ίσοι” με ίσα δικαιώματα! Αμ δε…. ψέμματα σας λέγανε!
    αυτό που αρνείστε να συνειδητοποιήσετε και εσείς και κάτι άλλα νούμερα που μαζεύουν υπογραφές στο fb για να κατέβουν οι τιμές στα ξενοδοχεία (??!! ήμαρτον πόση βλακεία πια) πως όχι, ΔΕΝ μπορεί να έχει ότι επιθυμεί ο καθένας, ΔΕΝ μπορεί να απολαμβάνει ότι λιγουρεύεται αλλά μόνο, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Επομένως, πότε έγινε η … “μετάβαση” από την πετσέτα και τη ψάθα στη ξαπλώστρα και τα παγωμένα κοκτέηλς και μπύρες στο χέρι; ΠΩΣ πιστέψατε ότι μπορείτε μισθωτοί και εργάτες να απολαμβάνετε αυτές τις πολυτέλειες; ΓΙΑΤΙ δεν πάτε να αγοράσετε δικό σας εξοπλισμό, όπως έκαναν οι γονείς μας να πάτε στην παραλία όπως θέλετε, για όσες ώρες θέλετε και όπου εσείς θέλετε χωρίς έξοδα; Γιατί ντρέπεστε να έχετε τα δικά σας; ΠΟΙΟΣ σας δίδαξε ότι είναι “ντροπή” να μην έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις κάθε πολυτέλεια στη ζωή; Πληρώστε τώρα λοιπόν και ΣΚΑΣΤΕ

  2. Όταν ξεμείνει εντελώς από πελατεία η επιχείρηση στην οποία απασχολείσαι με κάθε τρόπο τότε θα καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα στην ελεύθερη οικονομία και την ασυδοσία που βιώνουμε, από τα χρόνια της μεταπολίτευσης.
    Το ψωμί είχε 5 δραχμές και οι φουρναραίοι το πήγαν ένα πρωί στις 7 δραχμές. Η “επάρατη” χούντα, αντέδρασε άμεσα, εξαγγέλλοντας την ανάκληση των αδειών λειτουργίας όσων θα διατηρούσαν την αύξηση και όλα επέστρεψαν στην κανονικότητα. Σήμερα, ακούμε υπουργούς “οι τράπεζες πρέπει να καταλάβουν ότι ….” και από κυρώσεις, aρχίδιa και τους φουρνάρηδες να λένε ότι έκαναν αντίσταση κατά την 6ετία του Παπαδόπουλου.
    Διάλεξε και πάρε. Τί λέω τώρα, και διάλεξες και πήρες.

  3. “επιτραπεζιο” νερο σημαινει νερο βρυσης, για οσους δε το ξερουν

  4. Το 90% των επειχηρηματιων , είναι απατεώνες και φοροφυγάδες.

  5. Μια από τα ίδια σε παραλία του σχοινιά 16/07, η αστυνομία έχει κόψει τον δρόμο και σε αναγκάζει να παρκάρεις σε ένα χώρο άδειο και να πας με τα πόδια στην παραλία.. 3 άτομα, 3 ξαπλώστρες, 3 καφέδες = 30 ευρώ. Το αστείο είναι ότι προ πληρώνονταν ενημερώνοντας μας ότι δεν δουλεύει το POS και όταν τα έφεραν… φυσικά χωρίς απόδειξη. Πραγματικά τι είναι χειρότερο… η κυβέρνηση που εφόσον τους ψήφισε η πλειοψηφία μας αποτελειώνουν ή οι επαγγελματίες που κλέβουν τον ΦΠΑ

  6. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν. Τώρα πάω με την γυναίκα μου για μπάνιο δίπλα από ξαπλώστρες. Ξαπλώνω στην αμμουδιά για μισή ώρα περίπου, μετά μια ώρα μπάνιο, και μετά άλλα είκοσι λεπτά στην αμμουδιά. Καφές στο χέρι, νερό από 24τετράδα που έχω αγοράσει στο σούπερ μαρκετ παγωμένο. Μπορώ και το κάνω γιατί το σπίτι μου από τις ξαπλώστρες απέχει 150 μέτρα. Δεν θα σας πληρώσω ούτε καφέ ούτε νερό ούτε ξαπλώστρα. Κουφάλες θα επιβιώσουμε θέλετε δεν θέλετε……….

  7. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Έκοψε ο επιχειρηματίας αποδείξεις? Ναι. Οπότε όλα είναι νόμιμα. Μπορεί να πουλήσει όσο θέλει εφ’ όσον υπάρχουν πελάτες που πληρώνουν το αντίτιμο. Έχουμε ελεύθερη οικονομία ή όχι? Αν δεν έχουμε, ας ξαναβάλουν διατίμηση στο κέρδος και ας ξανασυστήσουν την Αγορανομία. Μόνο που εδώ και χρόνια ανήκουμε στην Ε.Ε. και αυτό δε μπορεί να γίνει.

  8. Αφού υπάρχουν πρόβατα που πληρώνουν, καλά κάνουν και χρεώνουν όσο
    γουστάρουν

Comments are closed.