”Για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες”! Νέα επώνυμη καταγγελία σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη

Κοινοποίηση:
ψσψσψ

Ένα μήνα αφότου η Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, μία νέα επώνυμη καταγγελία βλέπει το φως σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.

Αυτήν τη φορά η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Μη μου λες αντίο», με μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, κατηγόρησε τον σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση.

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…» έγραψε μεταξύ άλλων η Άννα Τσουκαλά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της ηθοποιού:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Άρα να υποθέσουμε από τα λεγόμενα σου, ότι οι άλλες που συνεργάζονται μαζί του, έχουν κοιμηθεί μαζί του. Λοιπόν δυο πράγματα συμβαίνουν. Ή αυτή έχει δίκιο και όλες έχουν κοιμηθεί μαζί του ή αυτή λέει μπούρδες και πρέπει να βγουν όλες οι υπόλοιπες γυναίκες να την κράξουν. Γιατί αν καταλάβατε καλά, τις είπε π@@τ@ν@ς εμμέσως πλην σαφώς. Για να δούμε, θα βγει καμιά τους να υπερασπιστεί τον εαυτό της ή θα κιοτέψουν λόγω #metoo#. Κάτι ανάλογο είπε και η Τζούλια Νόβα για τις πρωινούδες. Τελικά το #metoo# έχει καταξευτιλίσει τις γυναίκες και έχει καταστρέψει πολλούς άντρες.

  2. άρχισαν και οι ασχημομούρες τώρα να θέλουν “παρενόχληση”… και σιγά μη δε σε πήδ@γε και δε θα άντεχε να ζει μετά χωρίς εσένα!! έλεος δηλαδή που ο μόνος λόγος που δηλώνεις εσύ “ηθοποιός”, είναι γιατί είσαι κάτι μεταξύ Τουρκάλας και γύφτισσας και εξυπηρέτησες την εικόνα κάποιων ρόλων, κάπου, κάποτε…. άσε μας κουκλίτσα μου…..

  3. Τσουλοι και πατσουλοι ειναι οσοι εκβιαζουν νεα παιδια για να παρουν σεξ με ανταλλαγμα ενα μεροκαματο. Οταν εκβιαζεις τον αλλον με τη ΔΟΥΛΕΙΑ του, δειχνεις οτι εισαι πολυ λεχριτης και ξετσιπωτος

    1. Υπάρχουν και άλλες δουλειές για τα “νέα παιδιά” αλλά γιατί να ιδρώνουν; όταν προσφέρεται άφθονο εύκολο χρήμα στους….. “ηθοποιούς” (να σου θυμίσω πάντως, ότι ο ηθοποιός, είναι αυτός που ποιεί το ήθος…. κι όχι όποιος βαριέται να πάει να δουλέψει όπως αυτή γιατί ηθοποιός δεν είναι επειδή έπαιξε ένα ρόλο κάποτε)

  4. Πρέπει να ήταν ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΟΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ , να ήθελε να κοιμηθεί μ αυτή Picky Από το mappet show, Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΧΟΝΤΡΗ ΓΕΛΑΔΑ !!!!

  5. Τσούλες είναι αυτές που δεν έχασαν το ρόλο, αυτές που έκαναν καριέρα και αυτές που δεν μιλάνε… Το βρήκαμε τώρα , όποια μιλάει είναι Τσούλα… Το αντίθετο, αυτή δεν έκατσε γιατί δεν είναι τσουλα. Τώρα εσείς με τόσες τσουλες στη ζωή σας , δεν μπορειτε να πιστέψετε ότι υπάρχουν και άλλου είδους γυναίκες ..

  6. ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΟ 2022..ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ

    1. Πολύ ύποπτες οι καταγγελίες μετά από δεκαετίες.Χανουν κάθε σοβαροτητα

  7. Δεν υπάρχει βιασμός στις καταγγελίες. Υπάρχει εκβιασμός για την προσφορά εργασίας που γίνετε παντού. Μου κάθεσαι, η χάνεις την δουλειά. Οι παθούσες απαντούν με καταγγελία βιασμού.

  8. Με τόσους φούστηδες στα μέσα, σε λίγο θα βγουν και “άνδρες” να λένε me too.
    Πόσο πάει η ταρίφα δεσποινίς;;;;;;

  9. Ενταξει ρε κοριτσια ηρεμηστε υπαρχουν κι αλλες δουλειες. Το πρηξατε το θεμα.

  10. Άλλο ο βιασμός και άλλο η πρόταση για τσαπού, να προσέχουμε τι λέμε. Στην πρόταση λες όχι αν θες. Γεμίσαμε τανάκια που θέλουν εύκολο χρήμα, αυτό ξέρω εγώ. Οι καλές… οι κοπελίτσες οι παρθένες… που τις ξέβγαλαν… οι κακοί… Άντε ρε σούργελα που ζητάτε και τα ρέστα… Μάθαμε τώρα, καταγγελίες… Βρωμόξυλο που θέλετε, ξέκ/λα, νούμερα, βίζιτες.

  11. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΟΛΟΙ ??? ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΡΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ —ΞΑΝΘΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ

  12. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΛΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Comments are closed.