Για να ξέρετε τι μάς περιμένει! Γερμανίδα μάθαινε τη γλώσσα σε πρόσφυγες – Αντί για “ευχαριστώ” τη μαχαίρωσαν

Κοινοποίηση:
μαχαιρι

Αυτά συμβαίνουν στη Γερμανία, αλλά δεν θα αργήσουν να έρθουν και στη χώρα μας, με τόσους “επενδυτές” που έχει μαζέψει ο Μητσοτάκης και η παρέα του.

Μια Γερμανίδα, 58 ετών, φρόντιζε εθελοντικά τα δημόσια παρτέρια και μάθαινε Γερμανικά σε “πρόσφυγες”. Ένας Αφγανός αντί για “ευχαριστώ” της έκοψε το λαιμό. Γιατί; Διότι λέει οι γυναίκες δεν πρέπει να εργάζονται…

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Αφγανός πρόσφυγας τραυματίζει την ερασιτέχνη κηπουρό τόσο άσχημα που οι γιατροί αναγκάζονται να τη βάλουν σε κώμα.

Η διάγνωση είναι συγκλονιστική: η επίθεση έχει καταστρέψει ανεπανόρθωτα την κύρια αρτηρία που τροφοδοτεί με αίμα την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου. Υποφέρει από ένα σοβαρό εγκεφαλικό έμφραγμα, το οποίο καταλήγει στο θάνατο του μεγαλύτερου μέρους της αριστερής πλευράς του εγκεφάλου. Η Ρεγγίνα Γ. χάνει την ικανότητα ομιλίας και παραλύει στη μία πλευρά.

Όταν η αστυνομία πήρε τον Abdul Malik H., είπε σε έναν αξιωματικό ότι «έστειλε τη Regina G. στον παράδεισο». «Οι γυναίκες δεν πρέπει να εργάζονται».

Εδώ και χρόνια φροντίζει τους παραμελημένους χώρους πρασίνου στο Βερολίνο. Και για 20 χρόνια βοήθησε πρόσφυγες να μάθουν γερμανικά, στη συνέχεια να σπουδάσουν και να εργαστούν στη Γερμανία.

Η Regina G. βρίσκεται σε κλινική νευρο-αποκατάστασης, όπου μαθαίνει να κάθεται, να στέκεται, να περπατά, να τρώει και να μιλάει. Η μόνη λέξη που αυτή η κάποτε χαρούμενη γυναίκα μπορεί να φέρει στα χείλη της αυτή τη στιγμή είναι «όμορφη… όμορφη», σύμφωνα με τον γιο της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. E μα πως αφου πρέπει να μπολιαστούμε τοπε η κούλα δεν μας τόπε;
    Αλλα ολα τα λεφτά ειναι η δικαιολογία του..οι γυναίκες δεν πρέπει να δουλεύουν.
    Και γιατί τις έχετε σαν δούλες τότε στις χώρες σας ρε ψοφίμια και με μπούρκες;
    Διαβολομοσλέμηδες…..

  2. Ο μαχαιροβγάλτης πού τραυμάτησε θανάσιμα τήν 58χρονη κηπουρό μητέρα δύο παιδιών λέγεται Αμπντούλ Μάλικ μαχαίρωσε στό λαιμό καί ένα 66χρονο άντρα πού έσπευσε νά βοηθήσει τό θύμα.
    Οί αρχές δήλωσαν ότι ό φονιάς από τό Αφγανιστάν είναι ψυχικά άρρωστος.Διάγνωση δευτερολέπτων ώς συνήθως.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ…ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

  4. Πολυ καλα την εκανε , φερτε κι αλλους τετοιους , θα πρεπει να γινουν επενδυσεις στη χωρα

Comments are closed.