Για να μην ξεχνάμε – Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεινε νοσοκομεία και η Ματίνα Παγώνη του έκανε την προεκλογική του εκστρατεία!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
γεωργιαδης παγωνη

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε έξι νοσοκομεία για να «μάθετε τι εστί βερίκοκο», συνολικά μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο έδιωξε 20.000 άτομα από το ΕΣΥ (στοιχεία ΠΟΕΔΗΝ),  πετούσε ιατρούς από την Πρωτοβάθμια Υγεία και δεν ήθελε «να του πάρει την δόξα ο Τόμσεν», η Ματίνα Παγώνη ήταν αφισοκολλήτρια των Σαμαροβενιζέλων και του διοργάνωνε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Έτσι φτάσαμε 17.000 νεκρούς. Και θα φτάσουμε κι άλλους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η μία με σημαιούλα του πασοκ η άλλη με της νουδου ο άλλος με χαρτί από τρελάδικο ο άλλος με βρώμικο φανελάκι και ο λαός στα κάγκελα.

    1. Αυτους ψηφισατε ομως . Δεν τολμαει κανεις να μας βαλει να ψηφισουμε εμας του εξωτερικου γιατι ξερουν τι θα παρουν ολοι αυτοι. Εσας σας βολευουν πλεον γιατι ειστε κοπαδι που το πανε οπου θελουν.

  2. ΕΤΣΙ… ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ… ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ… ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…. Ο ΒΟΘΡΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ… ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ…. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ… ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ…. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ

  3. ολα τα σκατα βρωμανε ρε παιδια μια εγκληματικη οργανωση ειναι αυτοι και κατηγορουσαν αλλους αλλα η καμηλα δεν κοιτα την καμπουρα της αλλα της διπλανης της

  4. ΡΕ ΤΗΛΕΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΣΟ ΤΕΤΟΙΟ ΒΥΣΜΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΝΩΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΙΝΑ ΑΝΑΠΛ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ?ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ.

  5. και η Λινού πρώτη πρώτη στο Θησείο για τον Γιωργάκη!!!

Comments are closed.