Για επαφές Μπεσίκτας- Λουτσέσκου μιλούν στην Τουρκία, διαψεύδει ο ΠΑΟΚ

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο (χωρίς όμως ακόμη να έχουν πέσει οι υπογραφές), ωστόσο από την Τουρκία υπήρχαν όχι απλώς σενάρια, αλλά και δηλώσεις στελέχους της Μπεσίκτας περί επαφών με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας παρουσιάζουν τους Μπρούνο Ζενεσιό και Ραζβάν Λουτσέσκου ως βασικούς υποψήφιους, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του γενικού συντονιστή ποδοσφαιρικών ζητημάτων της Μπεσίκτας, Σαμέτ Αϊμπάμπα, στην Hurriyet, υπογραμμίζοντας πως έγιναν συζητήσεις και με τους δύο: «Συζητήσαμε τη δομή του συλλόγου με τον Μπρούνο Ζενεσιό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μοιραστήκαμε συστηματικά σκέψεις για την ομάδα».

Μάλιστα, οι Τούρκοι εμπλέκουν και τον Μίρτσεα Λουτσέσκου στο σενάριο, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι να αναλάβει ο γιος του. «Δεν γίνεται να φέρει η Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή τον 54χρονο Ραζβάν που είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ. Στόχος του Λουτσέσκου είναι να ολοκληρώσει αυτή την ιστορία στον ΠΑΟΚ με αίσιο τέλος. Δεν είναι ακόμη σαφές αν θα αποχωρήσει από την ομάδα του. Ακόμα και να μην λύσει το συμβόλαιο του, η Μπεσίκτας μπορεί να πληρώσει για να κάνει την μεταγραφή. Η διαδικασία πραγματοποιείται σχολαστικά. Στόχος της διοίκησης είναι να ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό τον νέο της προπονητή», τονίζουν στη γειτονική χώρα.

Πάντως τόσο από πλευράς ΠΑΟΚ, όσο και από το περιβάλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου διαψεύδεται κατηγορηματικά το ρεπορτάζ των Τούρκων και τονίζουν πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα ρυθμιστούν και τα διαδικαστικά για την ανανέωση του συμβολαίου του Ρουμάνου προπονητή, που έχει ήδη συμφωνηθεί προφορικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: