Γιατί το Instagram έριξε τον λογαριασμό της Συνατσάκη με τους 550.000 followers

Κοινοποίηση:
mairi-synatsaki-500

Είσαι η Μαίρη Συνατσάκη. Έχεις καταφέρει να αποκτήσεις 550.000 followers στο Instagram και ξαφνικά ξυπνάς ένα πρωί για να ανακαλύψεις ότι ο λογαριασμός σου έχει εν μία νυκτί εξαφανιστεί.
Το λες και εφιάλτη. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Instagramικό λογαριασμό «Mairiboo», ο οποίος εξαφανίστηκε από τα κιτάπια της διαδικτυακής πλατφόρμας χωρίς την παραμικρή εξήγηση.

Η Μαίρη, όμως, το έψαξε και έχει τις απαντήσεις. Τελικά, γιατί το Instagram της έριξε τον λογαριασμό με τους 550.000 folowers;

«Θέλω να σας πω πρώτον, να μην ακούτε όσα λένε εκεί έξω και δεύτερον, ότι προσπαθώ να βρω μία άκρη με όλο αυτό που έχει γίνει με το Instagram και αυτόν τον… τσαμπουκά που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει γίνει, αλλά προσπαθώ να κάνω όλες τις διαδικασίες για να επιστρέψω σύντομα», είπε η ίδια στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του fan club της.

Όπως άφησε η ίδια να εννοηθεί και όπως διέρρευσε αργότερα, πιθανότατα πρόκειται για δουλειά… έμπειρου hacker, ο οποίος «με τσαμπουκά» εξαφάνισε τη Μαίρη από το Instagram.

Δε λείπουν, πάντως, και τα σχόλια πως υπάρχει περίπτωση το ίδιο το Instagram να έχει αφαιρέσει τον λογαριασμό της. Σενάριο που -μεταξύ μας- μοιάζει πιο πιθανό αν κρίνουμε από την έκταση που έχει πάρει το φαινόμενο των εμπορικών αναρτήσεων στους λογαριασμούς των celebrities…

Για να δούμε, θα καταφέρει η Μαίρη να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: