Γιατί προκαλείς, κύριε Μπιμπίλα; «Αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει το ίδιο φύλο, είναι φυσιολογικό – Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»

Κοινοποίηση:
Σπύρος Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ταλαντούχος ηθοποιός αλλά και πάντα δίπλα στους συναδέλφους του ηθοποιούς που τον είχαν ανάγκη, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Antivirus και είναι από τις λίγες φορές που μιλάει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα.


«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας…». Πώς θες να συνεχίσουμε τη φράση αυτή;
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ένα παιδί που μεγάλωσε στον Πειραιά, σε μια γειτονιά με πάρα πολλά σινεμά και με όνειρα να μπει μέσα στην οθόνη και να παίξει. Ένα παιδί που, όταν παιζόταν η ταινία «Ο Μικρός δραπέτης», έκλαιγε για τρεις μήνες, γιατί δεν έκανε τον ρόλο του μικρού δραπέτη.

Καταλαβαίνω, πως η αγάπη για την τέχνη εμφανίστηκε από πολύ νωρίς στη ζωή σου.
Ναι, την αγάπη μου για την τέχνη την κατάλαβα από πολύ μικρός. Θυμάμαι στο δημοτικό, μια δασκάλα μάς είχε ζητήσει να γράψουμε μια έκθεση, για το τι θέλουμε να γίνουμε, όταν μεγαλώσουμε. Πριν τη γράψουμε, μάλιστα, μας είχε ζητήσει να της πούμε το επάγγελμα που είχαμε διαλέξει για να το εγκρίνει. Όταν ήρθε η δική μου σειρά, της είπα «ηθοποιός».

Εκείνη με σήκωσε μπροστά σε ολόκληρη την τάξη και μου είπε: «Θες να γίνεις ηθοποιός; Αυτοί είναι όλοι αλήτες και ανώμαλοι». Αυτή ήταν και η πρώτη φορά, που διαχειρίστηκα τη λέξη «ανώμαλος». Η πρώτη φορά που, αναρωτήθηκα για το τι σημαίνει. Τελικά, έγραψα κλαίγοντας ότι θέλω να γίνω αεροπόρος (ανδρικό επάγγελμα, κατά τη δασκάλα). Πάντως, όταν το είπα στη μητέρα μου, εκείνη πήγε στο σχολείο και της τα έψαλε για τα καλά.

Η σεξουαλικότητα τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Η σεξουαλικότητά μου με απασχόλησε από πολύ νωρίς, έχοντας όμως πάντοτε τη σκέψη, πως οτιδήποτε συνέβαινε μέσα μου ήταν φυσιολογικό. Δεν μπορούσα να καταλάβω, παρότι τότε ήταν και μια περίεργη εποχή, τι είναι αυτό που έναν άνθρωπο μπορεί να το χαρακτηρίσει ως «μη φυσιολογικό». Μεγαλώνοντας, έμαθα ότι η κοινωνία έδινε αυτόν το χαρακτηρισμό, κυρίως σε ανθρώπους που αγαπούσαν άτομα του ίδιου φύλου. Επειδή, όμως, πάντοτε πίστευα πως οι άνθρωποι μπορούμε να αγαπάμε οποιοδήποτε άνθρωπο, μέσα μου αυτό μπήκε ως φυσιολογικό. Αυτή την ηθική αξία είχα, ότι δεν υπάρχει τίποτα αφύσικο.

Αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει και το ίδιο φύλο, είναι φυσιολογικό. Σε αυτό το σημείο να σου πω, ότι εγώ έκανα σεξ για πρώτη φορά στα 21 μου. Αυτό συνέβη, γιατί πάντα το σεξ το συνδύαζα με την αγάπη. Πολύ σπάνια έχω κάνει σεξ, χωρίς αγάπη και θεωρώ πάρα πολύ τυχερό τον εαυτό μου γι΄αυτό. Βέβαια, ξέρω ότι διαφέρω από πάρα πολλούς ανθρώπους, δηλαδή, όταν είσαι στα 65 και έχεις κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι (γέλια).

Δε σε απασχόλησε, δηλαδή, ποτέ ο αυτοπροσδιορισμός σου, σε σχέση με τη σεξουαλική σου ταυτότητα;
Όχι, γιατί πάντα πίστευα πως είμαι ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος, που έχω δικαίωμα να ερωτευτώ το άτομο που αγαπώ. Φυσικά και προσδιορίζομαι ως ΛΟΑΤ+, είμαι μέσα σε αυτή την κοινότητα και γι΄αυτό μάχομαι και για τα δικαιώματά της. Όπως μάχομαι και για τα δικαιώματα, όλων των κοινοτήτων που περιθωριοποιούνται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

53 Σχόλια

  1. το θεμα ειναι αν μην ασκειται βια οπως εκανε το κτηνος ο Λιγναδης ο βιαστης

  2. Ο Σπυρίδων Μπιμπίλας, έχει στο παρελθόν μιλήσει δημόσια σε συνέντευξη και είπε “έχω φίλους ομοφυλόφιλους, πηγαίνω σε αυτά τα μαγαζιά που πάνε που είναι αποκλειστικά για ομοφυλόφιλους αλλά δεν είμαι ομοφυλόφιλος”. Στη δεκαετία 1980 και στη δεκαετία 1990 ο Σπυρίδων Μπιμπίλας ήταν από τους ποιους τακτικούς πελάτες στη Μύκονο στο νυχτερινό κατάστημα μπαρ “Ikaros” που ήταν πάνω από το Piero’s ακριβώς, και το τι έκανε εκεί τον έχουν δει 10.000 αυτόπτες μάρτυρες, οπότε προς τι το 2021 οι δηλώσεις ; Θέλει και να σε κόβει ελάχιστα για να πεις κάτι τέτοιο όταν οι πράξεις σου κατ εξακολούθηση όπως η … και η … τις έχουν δει δημόσια πολλοί Έλληνες και πολλοί ξένοι, και δεν αναφερόμαστε σε μια απλή επίσκεψη, αλλά σε πράξεις που δεν γίνεται να γραφούν δημόσια εδώ για αυτονόητους λόγους. Ο ιδιοκτήτης Στάθης Κ. του μπαρ Ikaros που έχει κλείσει μετανάστευσε στη Γερμανία και ζει εκεί μόνιμα.

    Κακό δεν ειναι να πας στο οποιοδήποτε μαγαζί κακό και ηθικολογία ειναι να κατηγορείς κάτι και να αρνείσαι κάτι ενώ είσαι αυτό που κατηγορεις και αρνείσαι, καλύτερα να μην λες κάτι και να μην δηλώνεις κάτι, προς τι ο λόγος; δεν χρειάζεται να εκτίθεσαι ή να έχεις ντε και καλά άποψη για αυτό.

  3. Με το να λέτε οτι είσαστε ”κοινότητα” μόνοι σας αυτοπροσδιορίζεστε σαν κάτι ξεχωριστό! δηλαδή αυτό του πούστη!!!

  4. Δηλαδή τρώει έναν το χρόνο.Ε για αυτόν λίγες είναι.

  5. Είναι αδιανόητο να προσπαθούν να πείσουν οτι πρέπει να δεχόμαστε την ομοφυλοφιλία. Δεν μπορεί κανένας και τίποτα να το επιβάλλει αυτό. Φυσικό δεν ξέρω αν είναι, φυσιολογικό ΔΕΝ είναι. Το θέμα έχει ξεφύγει. Άλλο τραβάει το ίδιο φύλο, άλλο προσπαθούν να το επιβάλλουν ως φυσιολογικό

  6. E ρε μάτι η δασκάλα ! τον έκοψε από μικρό τι θα κάνει ! ! !

  7. Σε λίγο, τα Σόδομα και τα Γόμορα, σε σχέση με τη νεοελληνική κοινωνία, θα θεωρούνται μέρος ηθικών αξιών !

  8. 40 τι?? την εβδομάδα??? Το μήνα??? Για χρόνο δεν το κόβω….

  9. Καλά εσείς οι χριστιανούληδες θεωρείται το σεξ πριν το γάμο ως αμαρτία και πορνεία (έτσι λένε τα παπαδαριά σας), την ομοφυλοφιλία δεν θα κατακρίνατε?

    1. Εσύ βρε Πίπη πίπα δεν είσαι χριστιανός? βρε μήπως είσαι μουσουλμάνος? Γιατί αν είσαι μουσουλμάνους θα περάσεις καλά! από τις ταράτσες σας ρίχνουν κάτω!

  10. Οποίος δεν έχει ζήσει καταπίεση και ρατσισμό εξαιτίας της φύσης του, οφείλει να σκύβει το κεφάλι και να μη μιλάει με «εξυπνάδες» κάθε τύπου.

    Κάτι τέτοιοι τύποι σαν όλοι εσείς οι παραπάνω φταίτε για αυτοκτονίες παιδιών και τη καταστροφή ζωών.

    Σεβαστείτε έστω και στο ελάχιστο τους συνανθρώπους σας και σταματήστε να διασπείρετε το μίσος. Ποιοι νομίζετε ότι είστε να κρίνετε τους άλλους; Τη γνώμη σας κρατήστε την για τον εαυτό σας, είστε ξεπερασμένοι πλέον στην κοινωνία.

    1. Το να σεβαστούμε κάποιον που έχει μία ασθένεια που έχει μία εγκεφαλική δυσλειτουργία όπως αποδεδειγμένα είναι ομοφυλοφιλία Το καταλαβαίνω και δεν είναι σωστό να τον πειράζεις να τον βασανίσεις.
      Αλλά το να αποδεχθείς με το ζόρι την ανωμαλία σαν κάτι φυσιολογικό αυτό είναι φασισμός κυρία μου

  11. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

  12. Είναι φυσικό αυτό που σου συμβαίνει, αλλα δεν είναι φυσιολογικό.
    Η φύση κάνει και λάθη, κάνει και τερατογενέσεις, τα οποία διορθωνει με την φυσική επιλογή. Δηλαδή ως γουστης, δεν θα κανεις παιδια, γιατι δεν θα γκαστρωσεις γυναίκα, μιας και δεν σε τραβαει το φυλο. Οποτε δεν θα διαιωνισεις το ελαττωματικό καλουπι σου.
    Έτσι απλά.

  13. Εάν ήταν φυσιολογικό κύριε Μπιμπίλα, δηλαδή σύμφωνα με τη λογική και τις αρχές της φύσης περί συνέχισης και διαιώνισης των ειδών, η αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους εν προκειμένω, θα γινόταν με συνουσία μεταξύ ανδρών και θα γεννούσαν και μόνο αγόρια. Η ύπαρξη των γυναικών δε θα ήταν απαραίτητη και θα είχε εξαφανιστεί το γυναικείο φύλο σύμφωνα και με την αρχή της εξέλιξης των ειδών… Ντουνί θα βλέπαμε μόνο στα μουσεία Αρχαιολογίας δίπλα στους σκελετούς των δεινοσαύρων…

  14. Το να πάει με 40 άνδρες λέει είναι φυσιολογικό και είναι και λίγοι… Δηλαδή εγώ που είχα στη ζωή μου 6 γυναίκες μόνο, είμαι εντελώς ανώμαλος… Αυτοί οι όμο έχουν λογική διά τον πέουλα και μόνο… Και είναι και από τους σοβαρούς γκέι ανθρώπους ο Μπιμπίλας. Φανταστείτε τι γίνεται με τους άλλους…..

  15. Η ανωμαλία έγινε μόδα…τα λεγαν οι γέροντες εδώ και πολλά χρόνια… Γρηγόριε που είσαι να αναλύσεις το θέμα εμπεριστατωμένα και να κρυφτούν στην τρύπα τους οι αδερφές του ελέους !!!

  16. Εάν ακόμη κακοστημένο publicity stunt , είναι οι συγκεκριμένες δηλώσεις και τίποτα περισσότερο ! Για να προωθήσει ίσως κάποια σειρά ή ταινία ή θεατρική παράσταση που είναι να λάβει μέρος, πιθανόν και να είπε αυτά που είπε …..

  17. Καλά όλοι οι στερημένοι και κακογαμημένοι και κρυφές, εδώ μαζευτήκατε ;

  18. ε καλα και η φυση κανει μερικους να γεννηθουν αναπηροι τυφλοι με ενα ποδι, καθυστερημενοι συνδρομο νταουν κλπ παει να πει οτι ο ανθρωπος ειναι ετσι ή πρεπει να ειναι ετσι;;;
    τελικα νομιζω η νοσος της ομοφιλοφιλιας ή το γονιδιο της ομοφυλοφιλιας δημιουργει και εγκεφαλικες δυσλειτουργιες

  19. Τρομερή λογική μιλάμε έχουν οι ομοφυλόφιλοι. Αφού η φύση τον έκανε να του αρέσουν οι άνδρες, είναι φυσιολογικό για τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο καλό και αξιοπρεπή ηθοποιό. Η φύση λοιπόν έκανε άλλους να τους τραβάνε ερωτικά τα παιδιά, τα ζώα ή οι εξατμίσεις αυτοκινήτων κλπ κλπ κλπ. Και για αυτούς φυσιολογικό προφανώς θα τα θεωρούν όλα αυτά και κάθε ανωμαλία… Η ομοφυλοφιλία αποτελεί αστοχία της φύσης σε κάποια μικρά ποσοστά. Είναι όπως ακριβώς η αστοχία υλικού στις τεχνολογικές κατασκευές.Οι ομοφυλόφιλοι γεννιούνται με αυτές τις αστοχίες στα γονίδια και το DNA τους. Δε φταίνε αυτοί ούτε είναι κατακριτέοι και δικαίωμα τους να πηδιούνται μεταξύ τους και νομίζω κανέναν νοήμονα άνθρωπο δεν απασχολεί αυτό. Κατακριτέο είναι μόνο το ότι προσπαθούν να περάσουν στην κοινωνία και μάλιστα με το ζόρι και σε απόλυτο ρατσιστικό επίπεδο, την επιβολή αυτής της ανωμαλίας ως φυσιολογικής….

  20. Η περίπτωση του είναι κληρονομική. Αφορά ένα 0,3-0,5% αναλόγως την φυλή. Είναι οι αβροβάτες των Αρχαίων. Κουνιστοί, λυγιστοί… Δεν το επιδιώκουν αλλά, φευ, τα γονίδια.Έχουν επισημανθεί τρία μεταλλαγμένα. Τα δύο στο χρωμόσωμα Χ, που κληρονομείται από τη μητέρα.
    Υπάρχουν και οι Αμφί, που λόγω διαφόρων περιέργων διαδρομών του νου μετατρέπονται σε ηδονοθήρες πισωγλέντηδες.
    Η περίπτωση τους βαρεια διαταραχή της προσωπικότητος. Αμφότερες οι περιπτώσεις περιλαμβάνονται στο 3% του γενικού πληθυσμού, που υποφέρει από σοβαρές ψυχοπάθειες, σχιζοφρένειες, διπολική διταραχή και έτερες μανίες.

  21. Η ομμοφυλοφιλία είναι μια ακραία σαρκική φιληδονία. Ο ομ. δεν προσδιορίζεται υπαρξιακά με τίποτ’ άλλο εκτός της ανωμάλου του σαρκικής ηδονής. Ούτε οικογένεια, συγγένεια, αγνή φιλία, ούτε φυσιολογική σαρκική ικανοποίησις με τον αντίθετο φύλο ούτε και ηθικές αναστολές μετρούν μπροστά σ’ αυτό το αρρωστημένο πάθος. Σαν τα δέσποτα σκυλιά αρέσκονται, απόβλητοι απ’ την κανονική κοινωνία, να περιφέρονται και να ζευγαρώνουν στιγμιαία και ανεύθυνα. Κι εκεί πάνω στον θηριώδη παροξυσμό τους ν΄ αλληλοσκοτώνονται με μανία

  22. “Αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει και το ίδιο φύλο, είναι φυσιολογικό”… άρα κ. Παντελεήμονα, στο ίδιο πνεύμα, μπορεί να ισχυριστεί κάθε “Λιγνάδης” ότι “αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει {ο βιασμός του ερωτικού συντρόφου}, είναι φυσιολογικό” και γενικώς βάλε μέσα στις αγκύλες όποια ανωμαλία κυκλοφορεί στην παραπαί (ε) ουσα κοινωνία μας… Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα πάθη που μπορεί να έχουμε, μικρά ή μεγάλα, θέλω να πω ότι δεν πρέπει να τα ωραιοποιούμε και να μας αρέσει το χάλι μας… μοιάζουμε τότε με τους χοίρους (γουρούνια)

  23. Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δικαιώθηκε η δασκάλα σου κ. Μπιμπίλα μου… και κακώς τότε διαμαρτυρήθηκε η μητέρα σας…

  24. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΑΜΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ.

  25. ΔΕΝ ΤΟ’ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ “Η ΦΥΣΗ” ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΤΗΤΟ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ!!

  26. Τότε γιατί κόπτεται για τον λιγναδη που δεν είναι φυσιολογικό αυτό που κάνει αλλά γι’αυτόν θα είναι .
    Άρα φασκεις και αντιφασκεις .
    Τελικά εσείς οι λουγκρες είστε ότι σας συμφέρει

    1. Είσαι ηλίθιος. Άλλο να 3ισαι ομοφυλόφιλος και άλλο να είσαι βιαστής ή παιδεραστής. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις αυτό; Ο Λιγνάδης δεν κατηγορείται για την ομοφυλοφιλία του, κατηγορείται για σεξουαλική βία.

      1. Ο φίλος απο επάνω (ο “Τελικά”) σκέφτεται απλώς λογικά. Και τα 2 πράγματα είναι ανωμαλία, άρα Λιγνάδης και Μπιμπίλας είναι στην ίδια κατηγορία, παραφύση και ανωμαλία. Μόνο που ο κύριος Μπιμπίλας είναι κύριος και πολύ καλός άνθρωπος. Για μένα και οι 2 είναι ανώμαλοι, μόνο που ο κύριος Μπιμπίλας είναι άνθρωπος και θα τον έκανα παρέα και ο άλλος κτήνος για κλωτσομπούνια.
        Επίσης, όποιος άντρας επιθυμεί άντρες να πάει σε γιατρό να του δώσει αντρικές ορμόνες να ισιώσει, απλά τα πράγματα…..

  27. Κύριε Μπιμπιλια αυτό που έχεις δεν είναι φυσικό, έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν το καταλαβαίνεις, μήπως να πας σε έναν πνευματικό να σε καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο όσο είναι ακόμη νωρίς! Και αν χρειαστεί να πας και σε ψυχίατρο!

  28. παρέσυρε 40 ψυχές στο βούρκο μαζί του και είναι λίγοι???πόσους ήθελε δηλαδή για να χορτάσει ηδονή??ΔΕΝ είναι στη φύση μας αυτό το πάθος,ο Θεός είναι σαφής κι αν σας αρέσει βασιλεία Θεού οι αρσενοκοιτες και όλοι όσοι έχουν πάθη δεν κληρονομούν,πριν γεννηθεί ο Κύριος έστειλε άγγελο που θανάτωσε όσους έπρατταν αυτό το αμάρτημα!!!γιατί άραγε????ανοίξτε και κάνα βιβλίο βιολογίας να μάθετε πότε και σε ποιες περιπτώσεις κάποια ζώα κάνουν αυτή τη πραξη….ο άνθρωπος είναι ζώον ΛΟΓΙΚΟΝ ΕΛΕΟΣ τν ανωμαλία την κανανε κίνημα!!!!!!!!!

  29. Η φύση λέει τον έκανε! Μεγαλύτερη ανοησία δεν μπορούσε να πει. Και τη φύση ποιος την δημιουργησε; Δεν θέλουνε τον Θεό δεν θα τους θέλει και αυτός όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.

  30. Αν είναι ωφέλιμο ή όχι το κάθε τι που κάνουμε, θα το δούμε από τα αποτελέσματά του. Η συνείδηση φέρνει μπροστά στα μάτια μας, ως εικόνα, την πραγματική διάσταση της πράξης μας και μένει σε μας η απόφαση αν θα αποδεχθούμε την αλήθεια, ή θα την απορρίψουμε. Κατά τα άλλα, ο γνωστός βαρκάρης της Αχερουσίας Λίμνης των ηθοποιών, εκδικούμενος το πατρικό του πρότυπο, έχει υιοθετήσει μία διαθλαστική εικόνα θήλεος, διαμορφώνοντας αυτήν την θλιβερή, υβριδική εικόνα.

  31. Κάθε φορά και χειρότερα ,αυτή η λουγκρα δεν μιλάει για διαφορετικότητα αλλά για φυσιολογικό να είσαι π@υστης,χειρότερος όλων δηλαδή

  32. Ασε μας ρε φυσιολογικη ανωμαλαρα. Φυσιολογικο ειναι ν’ αγαπας ατομα του ιδιου φυλου, αγαπαμε τους αδελφους μας τους πατεραδες μας, τους φιλους μας, αλλα αλλο τους αγαπαω και αλλο τους ……….

  33. Κύριε-α-ο Μπίλια η Μπιμπίλια η όπως θέλετε τέλος πάντων, το τι είναι φυσιολογικό περικλείεται μέσα στα συγγράμματα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, διαβάστε λίγο θα σας βοηθήσει και ως Άνθρωπο αλλά και ως <>.
    Και όπως έχω ξαναγράψει άπειρες φορές το σινεμά η τηλεόραση και οι σχολές αυτών έλκουν Ανώμαλους η τους δημιουργούν εκεί μέσα.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΊΣ: ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΡΩΓΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

  34. «Αφού η φύση με έχει κάνει να με τραβάει και το ίδιο φύλο, είναι φυσιολογικό».

    Μια μεγάλη αλήθεια που χρειάζεται να ακουστεί.

    Σε ευχαριστούμε κε Μπιμπίλα. Μακάρι αυτές οι απόψεις να ακούγονται πιο συχνά, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος.

    Αγαπάτε τον εαυτό σας και τους άλλους όπως είναι. Αυτό είπε και ο Χριστός.

    1. Αγαπητό πλάσμα καλό θα ήτανε να διαβάσεις λίγη από την αρχαία Ελληνική Γραμματεία, από όπου αντλούμε μέχρι σήμερα τρόπους και πολιτικές διαβίωσης, καθώς και τεκμηριωμένες απόψεις για το τι είναι Αλήθεια, τι είναι φυσιολογικό, τι είναι δημοκρίτεια, κτλ κτλ κτλ κτλ.

  35. Όχι ρε συ, φυσιολογικό είναι ότι όρισε ο Θεός ως τέτοιο. Άντρας με γυναίκα. Ότι είναι έξω από αυτό, είναι αφύσικο, ανώμαλο και αυτό δεν αλλάζει όσο και να χτυπιέστε. Χτυπηθείτε τώρα.
    … 40 είναι λίγοι; Με πόσους ορίζεται δηλαδή το μέτριο ή το πολύ;
    Όξω ρε κίναιδοι!

    1. Κι όμως η ομοφυλοφιλία υπάρχει και εκτός του ανθρώπινου είδους.

  36. Ψωλομουρη ανώμαλε,και στους λίγους ρόλους που έπαιρνε,την ξεφωνημενη επαιζε

  37. δεν μας ενδιαφερει αν βαζεις κρεας στον κωλ@ σου η οχι

  38. Και ο ζωόφιλος τα ίδια θα λέει. Αφού τον τραβάει σεξουαλικά η γαϊδούρα, φυσιολογικό θα θεωρεί να πηγαίνει μαζί της και να την αγαπάει χαχαχαχα Φυσιολογικό είναι κάθε τι που από τη φύση θεωρείται λογικό. Και αφού η φύση έχει ως πρώτιστη αρχή την διαιώνιση και συνέχεια της, φυσιολογικό είναι ΜΟΝΟΝ ότι ακολουθεί τον βιολογικό σκοπό της διαιώνισης των ειδών χλωρίδας και πανίδας. Δηλαδή για να μη μακρηγορώ κύριε Μπιμπίλα μου μπορείς να θεωρείς εσύ ότι θέλεις ως φυσιολογικό αλλά δεν είναι….

  39. Η φύση σου στέρησε και την ικανότητα αναπαραγωγής, λόγω των σεξουαλικών σου προτιμήσεων! Άρα ότι πράττεις είναι παρά φύσιν! Κατα τα άλλα όλα καλά, στα @….@ μας τι κάνεις στο κρεβάτι σου αλλά μην πουλάς τρελίτσα!

  40. ολοι οι τελευταιοι συνεντευξεις…..τι να μαθουμε απο τον κυριο

  41. 40 ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΟΥ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ,ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΥ

      1. Χαχαχαχαχαχα! Ε ρε τι γίνεται. Σαράντα λέει, ε άντε …νέο είναι το παλικάρι να τις εκατοστήσει. Τώρα που το δήλωσε έτσι μάλιστα βλέπω να σπάει το κοντέρ.

Comments are closed.