Αυτή την φάρσα του Σάββα Πούμπουρα δεν θα την δούμε ποτέ στην τηλεόραση!

Κοινοποίηση:
poumpouras252

«Αν το concept ήταν στημένο, θα κάναμε μυθοπλασία. Ποτέ δεν θα επέλεγα μια τέτοιου είδους τακτική».

Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, όπου αποκάλυψε πως μια συγκεκριμένη φάρσα στο Best Friend’s Fear δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση καθώς ήταν αρκετά τρομακτική.

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου. Είναι η τέταρτη σεζόν που κάνω φάρσες και είναι κάτι που το γνωρίζω καλά. Εκτός από την πείρα στις φάρσες, είχα και την απεριόριστη στήριξη του ΑΝΤ1 στο project. Σαφώς και υπήρξαν και ορισμένες διαφωνίες με την παραγωγή για το πώς θα εξελιχθεί μια φάρσα, αλλά κατάφερα να περάσω το 90% όσων ζήτησα και είχαμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Στο επεισόδιο με την Έλλη Κοκκίνου είχαμε συνεννοηθεί με την παραγωγή να κάνουμε ένα αρκετά δύσκολο νυχτερινό γύρισμα στη λίμνη Μπελέτσι στις παρυφές της Πάρνηθας. Οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερες. Κάναμε δύο επεισόδια. Το πρώτο με την Έλλη Κοκκίνου έπαιξε, το δεύτερο δεν θα παίξει. Και δεν θα παίξει γιατί ήταν αρκετά τρομακτικό και ζήτησαν να μην προβληθεί. Οπότε το σεβάστηκα.

Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω το εξής: Σε μια φάρσα δεν είναι απαραίτητο να γελάσουμε. Η φάρσα προκαλεί και άλλες αντιδράσεις, όπως ένα σφίξιμο στο στομάχι και πολλά ακόμα συναισθήματα.

Αν το concept ήταν στημένο, θα κάναμε μυθοπλασία. Ποτέ δεν θα επέλεγα μια τέτοιου είδους τακτική. Οι φάρσες για να είναι επιτυχημένες δεν πρέπει να είναι στημένες. Χάνεις το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Θέλω σωστά πράγματα, αυθεντική ψυχαγωγία για τον τηλεθεατή! Και δεν έχω κάνει ποτέ τηλεόραση απλώς για να υπάρχω σε αυτήν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και δεν το διαπραγματεύομαι», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: