Γιαγιά-νίντζα 82 ετών έδειρε αρκούδα στην Ιαπωνία: «Της έριξα μία και την απογείωσα»

Κοινοποίηση:
Capture

Το απόγευμα της 16ης Ιούλη η 82χρονη Ρούμικο Σασάκι παρέα με τον άντρα της βγήκε στον κήπο του σπιτιού της στην Κίτα Χιροσιμάτσο της Ιαπωνίας για να ξεχορταριάσουν. Όμως, ένας απρόσκλητος επισκέπτης εμφανίστηκε για να αναστατώσει τα δύο γεροντάκια.

«Μια αρκούδα!» φώναξε έντρομος ο άντρας της Ρούμικο και μόλις η 82χρονη σήκωσε το κεφάλι της από το χώμα όπου έκοβε τα χόρτα την είδε.

«Όταν σηκώθηκα ήταν μια αρκούδα εκεί που με κοιτούσε. Και ρίχτηκε κατευθείαν στο πρόσωπό μου [με τα νύχια της]» είπε η γιαγιά.

Οι ενήλικες μαύρες αρκούδες όρθιες στα πίσω πόδια τους φτάνουν μέχρι το ενάμισι μέτρο ύψος κι αν πρόκειται για αρσενικό, το βάρος τους φτάνει τα 180 κιλά περίπου.

«Οπότε κραύγασα “Αααργγγχ” και την έσπρωξα από πάνω μου. Την έστειλα ιπτάμενη! Νομίζω, τη χτύπησα αρκετές φορές» λέει η Ρούμικο, μιλώντας στην τοπική τηλεόραση.
Μετά την επίθεση από τη μικροκαμωμένη 82χρονη -που στα νιάτα της θα πρέπει να ήταν νίντζα, μποντιμπίλντερ, αρσιβαρίστρια, μάστερ των πολεμικών τεχνών ή όλα αυτά μαζί αλλιώς δεν εξηγείται- η μαύρη αρκούδα έφυγε τρομαγμένη και προφανώς καταντροπιασμένη από το ξυλίκι που έφαγε στον γιαπωνέζικο κήπο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο SoraNews24, η εμπειρία της θαρραλέας γιαγιάς Ρούμικο με την αρκούδα, άφησε την 82χρονη με αρκετές γρατσουνιές στο πρόσωπο και χρειάστηκε ράμματα στη μύτη.

Βέβαια αν αναλογιστεί κανείς την εμπειρία της με το άγριο ζώο, όλα αυτά θεωρούνται απλά ελαφριοί τραυματισμοί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: