Γιαγιά και παππούς ήταν παντρεμένοι εδώ και 70 χρόνια – Λίγο πριν πεθάνουν αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό τους…

Κοινοποίηση:
giagia_pappous__1_

Η γιαγιά και ο παππούς ήταν παντρεμένοι εδώ και 70 χρόνια, και όλα αυτά τα χρόνια έκρυβαν καλά το μυστικό τους. Αποκαλύφθηκε μετά από το θάνατό τους.

Όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι προχωράνε σε αποκαλύψεις για την ζωή τους.

Το ίδιο συνέβη και παρακάτω…O Κέννεθ και η Έλεν γνωρίστηκαν όταν ήταν έφηβοι, στο Ohio, και αμέσως αναπτύχθηκε μια πολύ δυνατή σχέση ανάμεσα τους. Δεν τους πήρε πολύ για να καταλάβουν ότι αυτό που είχαν ήταν ξεχωριστό.

Δύο χρόνια μετά, το έσκασαν μαζί για να παντρευτούν. Αλλά δεν ήταν αρκετά μεγάλοι για να έχουν νομικά αυτό το δικαίωμα. Οι οικογένειες τους δεν το ήξεραν αυτό μέχρι που το ζευγάρι πέθανε…

Πριν από τα 21α γενέθλια του Κέννεθ , το ζευγάρι προσποιήθηκε ότι ήταν σε νόμιμη ηλικία και παντρεύτηκε. Επειδή αυτό έγινε 70 χρόνια πριν, δεν χρειάστηκαν τα έγγραφα που χρειάζονται σήμερα. Μετά το γάμο, κάθε στιγμή ήταν μαγική. Δεν βαρέθηκαν ποτέ ο ένας τον άλλο και έφεραν στον κόσμο 8 παιδιά. Τα παιδιά τους χάρισαν 23 εγγόνια και 42 δισέγγονα.

Το αγαπημένο ζευγάρι έβλεπε την οικογένεια του να μεγαλώνει μέχρι τις τελευταίες τους μέρες. Κάθε πρωί, ο Κέννεθ και η Έλεν κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλους και ευχαριστούσαν το Θεό για το φαγητό τους και που βρήκαν ο ένας τον άλλο. Αλλά τότε συνέβη κάτι τραγικό. Η Έλεν πέθανε. Και όλη η οικογένεια ήξερε ότι πλησίαζε και η ώρα του Κέννεθ – απλά δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη.

15 ώρες μετά τον θάνατο της Έλεν , την ακολούθησε και ο κατά 70 χρόνια σύντροφος της. Δείτε την ιστορία τους στο παρακάτω βίντεο!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: