Γιάννης Στάνκογλου: Τον απείλησε λέει οπλισμένος οδηγός ταξί στο κέντρο της Αθήνας! Πολύ περίεργο περιστατικό! Μήπως το φαντάστηκε από τη ντάγκλα του;

Κοινοποίηση:
stanko-1

Καταγγελία για οδηγό ταξί ότι τον απείλησε με όπλο υπέβαλε τις προηγούμενες ώρες στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο με τον ταξιτζή και τον Γιάννη Στάνκογλου σημειώθηκε την Πέμπτη (1/12) στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα στην οποία κινείτο με το αυτοκίνητό του ο Γιάννης Στανκόγλου με αποτέλεσμα να υπάρξει διαπληκτισμός των δύο.

Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο Γιάννης Στάνκογλου επιχείρησε να καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του ταξί ο οδηγός του τον απείλησε με πιστόλι και τον εξύβρισε.
Στη συνέχεια, δε, ο οδηγός ταξί αποχώρησε από το σημείο με τον ηθοποιό, όμως, να προλαβαίνει να συγκρατήσει τα στοιχεία του ταξίτζή και να υποβάλει καταγγελία στο ΤΑ Συντάγματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Πολυ περίεργο συμβάν θα σχολιάσουμε εμείς. Αν υπήρξε διαπληκτισμός , ο Στάνκογλου που το είδε το όπλο;
Ποιος το έβγαλε ο ταξιτζής; Μήπως νόμιζε ότι είδε όπλο από τη ντάγκλα του; Δεν ξέρουμε. Ρωτάμε! Μήπως; 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΒΟΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΑΛΟΣ ΠΜΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΑΛ Η ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

    1. Ρουφιανοι των μπατσων ειναι… γι αυτο τους εχουν ελευθερους στους δρομους σε ολη την Ελλαδα να κανουν οτι γουσταρουν και να τους δεινουν πληροφοριες.

  2. Η τροχαια εχει αφησει ανεξελενκτους τους ταριφες στο Συνταγμα και περιξ Συνταγματος Πλακα Στοιλες Ολυμπιου Διος οι περισσοτεροι Αλβανοι κυκλοφορουναι με σβησμενες πινακηδες εντεχνος και σκοπιμα παραποιημενα ταξιμετρα κανουν επιλογη πελατων χρεωνουν οτι θελουν προσυμφωνουναι διαδρομες χωρις χρηση ταξιμετρου κανοντας πιατσα οπου γουσταρουν σε πεζοδρομους….. φυσικα η τροχαια ολα τα ξερει γι αυτο τους αφηνει ελευθερους να κανουν ελευθερα την τημια δουλεια τους…καμμια εντυπωση ολοι αυτοι οι ελευθεροι μαχαιροβγαλτες να κουβαλαναι και οπλα……

  3. σιγα μωρη αριστεριστικη λουγκρα θα μας πεις οτι ο ταξιτζάρας σουσκισε και το απαλο αφρατο επαναστατικο κομουνιστικο κωλαρακι σου κιολας….

    1. σιγά μην σκίσεις κανένα καλτσόν γελοίο φασιστοοιδές

      1. αχαχαχαχχχχχα σιγα μωρη αριστεροπουστρα σου θιξαμε την γκομενα αχαχαχαχχχχχααα

      2. Αχ δολοφονείς την ελληνική γλώσσα κακομοίρα μου Στελίτσα.
        Ούτε την λέξη δεν ξέρεις να γράφεις σωστά πόσο μάλλον το τι σημαίνει.

Comments are closed.