Γεωργιάδης: Πότε θα πληρωθεί το επίδομα των 800 ευρώ στους δικαιούχους

Κοινοποίηση:
image-1-2759-696x417

Ο υπουργός Ανάπτυξης  Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο  Mega για τις αποζημιώσεις των 800 ευρώ και το πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης τα χρήματα θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων «μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, θα έχουν λάβει το επίδομα των 800 ευρώ οι εργαζόμενοι» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορικά με το δανειακό κομμάτι των επιχειρήσεων επεσήμανε πως «αφορά όλα τα ενήμερα επιχειρηματικά δάνεια.Για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο τα επιτόκια των επιχειρήσεων θα πληρωθούν από το κράτος, από το Υπουργείο Ανάπτυξης».

«Όλες οι ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις προς ΕΦΚΑ και Εφορίες παίρνουν τρίμηνη αναστολή. Και οι ρυθμισμένες και οι αρρύθμιστες οφειλές» διευκρίνισε ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις ζωντανές και να δώσουμε την ευκαιρία στις τράπεζες να μην ανοίξουν ένα νέο κύκλο κόκκινων δανείων, θα είναι καταστροφικό».

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις. Όμως όποιος πιστεύει ότι μπορεί να πληρώσει, να το κάνει», τόνισε και πρόσθεσε ότι για αυτό το λόγο δίνουμε το κίνητρο του 25% της έκπτωσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: