Γεωργιάδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαθύπλουτος γόνος, τεμπέλης κ λαϊκιστής – ΚΡΥΨΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
1

Ουδέν σχόλιο:

Kostas Anastopoulos

@KonAnastopoulos

#Δηλώσεις_Άδωνι : ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι βαθύπλουτος γόνος, τεμπέλης κ λαϊκιστής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ο τύπος το έχει πει μόνος του…εγώ πωλητής είμαι …. ότι μου δώσεις το πουλάω…Ελλάδα,Μακεδονία ,βιβλία ,κεραλοιφες, ψήφους,κόμματα, ανθρώπους!
    Έλα μωρέ άνθρωποι είμαστε είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω…

  2. Αδωνις , το μεγαλυτερο ρεντικολο της ΝΔ…….φημες λενε οτι ονειρευεται αρχηγια ο αντιπροεδρος

  3. ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ …………………..

  4. Έτσι καλό λείπει κάποιος από τους Έλληνες ψηφοφόρους από τις επόμενες κάλπες θα είμαστε για κλωτσιές….Δεν διαμαρτύρεται με αποχή αλλά με την ψήφο…..και μην ρωτήσει κανένας τι να ψηφίσει??Οτιδήποτε εκτός από (ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησαν …..πρόδωσαν και κατέστρεψαν την χώρα)….ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ…..

  5. τωρα τον αποθεωνει βεβαια..αλλα η πλακα ειναι οτι μετα το γκρεμισμα της νδ συντομα ελπιζω,μπορει να παει ακομα και στον συριζα η στο πασοκ για να μην χασει το υπουργιλικη και να τα ξαναλεει αυτα για τον κουλη..μιλαμε για τετοια σαυρα..

  6. Καραμούζα μπουμπούκο ορντινάτζα της Μανωλίδου προδότη της παράταξης τσιράκι του Καρατζαφέρη άχρηστε δημοσιοσχετίστα κωλοτούμπα των Πρεαπών είσαι ανεπιθύμητος στην παράταξη.

    1. Σάλτα γαμησου και σύ καί ή παράταξη! Νεοδημοκρατικό κλαπάρχιδο!!
      Όσο για τόν Γεωργιάδη, κατάλαβε ότι: ό λαός τόν έγραφε στ’ αρχιδια του όσο τού έλεγε την αλήθεια!! Έτσι αποφάσισε κι αυτός νά κοιτάξει τά συμφέροντα του, την ωραία γυναικα του,την καρριερα του, ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
      ΕΓΡΑΨΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ,ΣΤΑ Α-ΡΧΙ-ΔΙΑ ΤΟΥ😁😁😠
      Εγώ δεν τόν πάω αλλά μου αρέσει ή αλήθεια.

  7. Αυτοί οι τύποι είναι αισχροί … απατεώνες δεν έχουν τσίπα …ούτε φοράνε παντελόνια!Απορώ ποιος τους ψηφίζει.

  8. Τώρα που μαζί με τον τσίπρα θα υπογράψεις τα μνημόνια των πρεσπών, κωλοτούμπα πρώην μακεδονομάχε.

  9. Αδωνη δεν χρειάζεται να μας το πεις το ξέρουμε!

  10. Ξαναψηφίστε σαχλοκούδουνα ανθρωπάκια πού τό μόνο πού ξέρουν να κάνουν σωστά είναι να στήνονται στα τέσσερα για λίγα ευρώ η για καμμιά θεσούλα.

  11. Αυτά τα μουνόπαν$ οι απατεώνες μας κυβερνάνε σήμερα

  12. Από πότε κύριε αρθρογράφε αυτός που έχει πολλά λεφτά και δεν εργάζεται είναι τεμπέλης; Σε ποιούς απευθύνεσαι; Μήπως ,ενώ έχεις πολλά λεφτά,εργάζεσαι διότι σου αρέσει; Kαθότι γνωρίζω, η εργασία σου εξασφαλίζει τα προs το ζειν ή όχι; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ να είχα πολλά λεφτά δεν θα δούλευα,θα με δούλευαν!

  13. δεν μπορει καποιος να ειναι και πατριωτης και φιλελες. οι 4 του λα.ο.σ. (αδωνις, βοριδης, βελοπουλος και πλευρης) ειναι πανω απ’ολα καπιταλες του κερατα.

  14. Αδωνη ο Κουλης ειναι απλα ενας χαλβας δοσιλογος των ναζι που τον συμβουλευουνε οι ακριβοπληρωμενοι επικοινωνιολογοι του να ειναι εμμονικος στις αποφασεις του οσο σκατα κι αν ειναι αυτες! Οσο για σενα οτι εχει αρχη εχει και τελος, συντομα θα πιασεις πατο με τη διαφορα οτι ουτε βιβλιαρακι δεν θα μπορεις να πουλησεις! Σου χει ο λαος μια αδυναμια που θα τη φας στη μαπα τις επομενες εκλογες και θα σαουριαξεις μια για παντα που λενε και στο χωριο μου! Μαθε λοιπον το τουμπεκι ψιλοκομμενο και καντηνα με ελαφρα πηδηματακια!

  15. Μέγας ακροβάτης στις κωλοτουμπες ο Άδωνις! Ταιριάζει γάντι με τη κυβέρνηση τσίρκο του Κούλη!🤡🤡🤡

  16. Κλασσική περίπτωση εκεί που φτύνει …γλύφει! Και αυτό το πραγμα έχει ονοματεπώνυμο Αδωνις Γεωργιαδης. Να τον χαιρόμαστε! Υπουργάρα!

  17. ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΟΡΙΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ .ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ

Comments are closed.