Γερμανία: 13 τρόφιμοι γηροκομείου πέθαναν μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Κοινοποίηση:
girokomeio-main-790x400

Στις 31 Δεκεμβρίου, 40 τρόφιμοι γηροκομείου που βρίσκεται στην περιοχή Ούλτινγεν – Μιλχόφεν της Γερμανίας, έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Οι 13 εξ αυτών, μέχρι σήμερα 26 Ιανουαρίου, έφυγαν από τη ζωή, ενώ άλλοι 14 νόσησαν από τον ιό.

Η διοίκηση του γηροκομείου καί οί αρχές δήλωσαν επίσημα: “Δέν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ τών εμβολίων καί τών θανάτων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ε, βέβαια … τώρα, “Δεν υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ των εμβολίων και των θανάτων”, αλλά πριν λίγο καιρό, όλοι οι θάνατοι οφείλονταν αποκλειστικά και μόνον στον ιό …
    Ποιόν κοροϊδεύετε, ρε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;;;
    Εύχομαι, όλοι αυτοί οι επιστήμονες (γιατροί, νομικοί, κλπ.) που συνασπίστηκαν, σε παγκόσμιο επίπεδο, να αποκαλύψουν την απάτη και τα σκοτεινά σχέδιά σας, να σας καθίσουν στο σκαμνί και να σας στήσουν κρεμάλες, παλιοτόμαρα …

  2. Όταν πεθαίνουν ηλικιωμένοι που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο έχουν πεθάνει σίγουρα από κορωνοιό, όταν πεθαίνουν ηλικιωμένοι μετά το εμβόλιο δεν έχουν πεθάνει σίγουρα από το εμβόλιο. Μονά ζυγά δικά τους.

  3. Ψέματα!!! Είναι αρχή ακόμη και καλύπτουν το θέμα μετά που θα πεθαίνουν περισσότεροι δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν!!!!
    Μαύρη χρόνια θα είναι το 2021 θα γράφει στην ιστορία ως το μεγαλύτερο υγειονομικό σκάνδαλο της ανθρωπότητας!!

Comments are closed.