Γελάνε και τα τηλεκοντρόλ! Έρχεται το ΣΥΡΙΖΑ TV – Πότε βγαίνει στον αέρα

Κοινοποίηση:
syriza23

Την επιλογή αρκετών ΜΜΕ να μην προβάλουν τις θέσεις, τις απόψεις αλλά και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως καταγράφηκε στο «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» σχολίαζαν χθες (26.05.2020) τα στελέχη της Κουμουνδούρου, παρομοιάζοντας την κατάσταση με το 2015.

Οι ίδιοι άνθρωποι επεσήμαναν ακόμα ότι ενώ πολλά ΜΜΕ δεν έκαναν καμία αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν ρεπορτάζ με σeξιστικό περιεχόμενο για το πως ήταν ντυμένη η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο πρώτος που αντέδρασε έντονα ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε ότι: «Διαβάζοντας διάφορα φιλοκυβερνητικά site, βλέπω ότι η βασική αντίδραση στο κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσιάσαμε είναι να σχολιάζουν τις παρευρισκόμενες τομεάρχισσες του ΣΥΡΙΖΑ με βάση το μήκος της φούστας τους.

Καταλαβαίνω ότι είτε δυσκολεύονται ή αδυνατούν να δώσουν ουσιαστική απάντηση. Η καταφυγή τους είναι ο σεξισμός τους. Οι γυναίκες κρίνονται για την εμφάνισή τους όπως ποτέ κανένας άντρας δεν θα κρινόταν, είτε ασχολούνται με την πολιτική, είτε όχι.

Το ένα ζήτημα είναι ότι αν δεν μπορούν να πουν κάτι για το πρόγραμμά μας ας σωπάσουν, θα φροντίσουν τα στελέχη και μέλη του κόμματος να ενημερώσουν τον κόσμο για το πρόγραμμα, τα παραδείγματα, και τις προτάσεις μας. Το άλλο είναι ότι όλος ο προοδευτικός κόσμος πρέπει να παλέψει για να εκλείψει αυτός ο κακοποιητικός λόγος».

Η Θεανώ Φωτίου από την πλευρά της κατήγγειλε τη «συντονισμένη μεθόδευση των συστημικών ΜΜΕ ώστε να μην ακουστούν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» και ανέφερε ότι το κόμμα της τους επόμενους τέσσερις μήνες θα πηγαίνει πόρτα πόρτα προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες.

ΣΥΡΙΖΑ… καναλάρχης
Η αλήθεια είναι ότι στην Κουμουνδούρου υπάρχει έντονος προβληματισμός για τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται αρκετά ΜΜΕ.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε αποφάσισαν το αμέσως επόμενο διάστημα να αναμορφώσουν το site της Αυγής και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» κάνοντάς τα πιο ελκυστικά στο ευρύ κοινό. Παράλληλα θα δημιουργήσουν ιντερνετική τηλεόραση με επαγγελματικούς όρους προκειμένου, όπως λένε, «όποιος θέλει να βλέπει και ειδήσεις που δεν παίζονται πουθενά αλλού».

Ήδη υπάρχει διαμορφωμένη ομάδα η οποία θα ασχοληθεί με την διαμόρφωση του νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου της αριστεράς.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας γι’ αυτό τον σχεδιασμό είπε ότι «το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί σήμερα στον χώρο της ενημέρωσης είναι η πολυφωνία και να διασφαλιστεί η ανεξαρτησία των μέσων. Μέσα σε ένα τέτοιο τοπίο υπάρχει χώρος και για μια ισχυρή αριστερή φωνή. Το ΕΣΡ έχει αυτοακυρωθεί. Έχουμε ταυτόχρονα την εμπειρία της δίκης μας περιόδου διακυβέρνησης. Είναι η ώρα, λοιπόν, για μια μεγάλη πρωτοβουλία για τη δημοκρατική μεταρρύθμιση του μιντιακού τοπίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να βάλουν και εκπομπή μαγειρικής για να μάθουμε επιτέλους να φτιάχνουμε σωστά τα γεμιστά…

  2. Όταν δώσανε τον ΔΟΛ στο Μαρινάκη, πανηγύριζαν… ας τον πιούνε τώρα!
    Όταν έβαζαν την πατσαβούρα Ακριβοπούλου να την τρώμε στη μάπα, πανηγύριζαν… ας το καταπιούνε τώρα και στο λαιμό να τους κάτσει.
    Όταν έβαζαν κάτι Καλογρίτσες και κάτι Σαββίδηδες μα παίρνουν επίσης άδειες, ήταν ευτυχισμένοι… τώρα κλάμα!

  3. ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΥΠΟΥ ” Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΤΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ” ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΑΙΔΟΥ ΑΝΤΖΥΣ ΣΑΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΜΑ ¨ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΡΟΜΑΔΗΜΕΝΗ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΡΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΣτΕ.

  4. Ευκαιρία να ενημερωθούμε και για το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ………………

  5. Έρχεται το ΣΥΡΙΖΑ TV. Με σήμα τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ …………….

Comments are closed.