Γαλλικά ΜΜΕ: «Θετικός στον κορωνοϊό ο Καμαρά, χάνει το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ»

Κοινοποίηση:
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Σύμφωνα με την L’ Equipe προέκυψε μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, μιας και ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός στον covid-19. Τι θα γίνει με τον αγώνα…

Και ξαφνικά, μερικές ώρες πριν την σέντρα του μεγάλου αγώνα με την Μαρσέιγ, προέκυψε σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της L’ Equipe, Mατιέ Γκρεγκουάρ, ο Μαντί Καμαρά διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κι έτσι δεν θα είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την 1η αγωνιστική του Champions League!

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο twitter. «Ο Μαντί Καμαρά δεν θα παίξει στον αγώνα. Και το δεύτερο τεστ το πρωί της Τετάρτης ήταν θετικό μετά από αυτό της Δευτέρας. Πλήγμα για τον Ολυμπιακό».

 

Τι θα γίνει όμως με τον αγώνα; Οπως συνέβη και στην περίπτωση του Σερζ Γκνάμπρι της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός θετικός στο Covid 19 λίγες ώρες πριν το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το ματς δεν θα επηρεαστεί.

Ο Γκνάμπρι, όπως φυσικά και ο Καμαρά, μπήκαν σε καραντίνα και έτσι από την στιγμή που τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ είχαν αρνητικά αποτελέσματα οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά. Αλλωστε εάν ισχύει η πληροφόρηση του Γάλλου δημοσιογράφου, ο Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός την Δευτέρα οπότε βρίσκεται σε απομόνωση από τότε. Αλλωστε και ο ίδιος ανέβασε σημερινό story στο Instagram του κάνοντας γυμναστική από το σπίτι του.

gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: