Γαβαλάς: «Μεγάλη διαφήμιση για τον Ολυμπιακό ο τελικός του Σούπερ Καπ!»

Κοινοποίηση:
Νίκος Γαβαλάς

Η εκτυφλωτική λάμψη που εκπέμπει ο Ολυμπιακός σε όλη του μεγαλοπρέπεια επιβεβαιώθηκε με τρόπο μαγικό και ονειρεμένο το απόγευμα της Τετάρτης με την απόφαση της UEFA να επιλέξει την γεμάτη ανέσεις έδρα του, το επιβλητικό «Γ. Καραϊσκάκης» ως τόπο διεξαγωγής του επερχόμενου Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στις 16 Αυγούστου
Για την επιλογή του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από την UEFA μίλησε ο Νίκος Γαβαλάς.
Ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, φιλοξενήθηκε στο «Κανάλι Ένα 90,4», αναφέροντας πως η επιλογή αυτή αποτελεί μια επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνουν τόσα χρόνια οι «ερυθρόλευκοι» και οι άνθρωποι του γηπέδου, ενώ τόνισε πως θα ο αγώνας αυτός θα είναι μια μεγάλη διαφήμιση για τον σύλλογο και τη χώρα.
«Πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, Τον Αύγουστο το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναμφίβολα είναι μία επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνει ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετέχει η ομάδα, έχοντας λάβει μάλιστα τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης των αγώνων.
Τη βραδιά του τελικού όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και δίχως άλλο θα είναι μία διαφήμιση για τον Ολυμπιακό, για τη χώρα, καθώς θα υπάρχει παγκόσμιο ενδιαφέρον για αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γαβαλάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΡΑ ΡΕ ολυμπιακουλες;

Comments are closed.