ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! Για δείτε πόσοι πρέπει να μείνουν ζωντανοί μέχρι το 2025 – Γράφει και για την ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
india-plithusmos-diadilosi

Χώρες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και ο Καναδάς για παράδειγμα είναι οι χώρες που αφανίζετε ο λευκός πληθυσμός. Αυτές είναι οι χώρες όπου τα μέτρα για τον κορωνοϊό είναι κάτι παραπάνω από δρακόντεια και όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να εμβολιαστούν.

Ακολουθούν η Δυτική Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική, επίσης περιοχές με αρχικά λευκό πληθυσμό.

Μια οργάνωση που συνδέεται με αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία στα παρασκήνια είναι ο Deagel.

deagel

Εδώ και χρόνια προβλέπουν ότι μέχρι το 2025 θα υπάρξει έντονη μείωση του πληθυσμού σε αμέτρητες χώρες. Οι χώρες με την υψηλή μείωση σε αυτή τη λίστα είναι οι χώρες που αναφέρονται παραπάνω.

Στις χώρες που δεν πέφτει πολύ ο πληθυσμός δεν σημαίνει ότι κανένας δεν θα πεθάνει, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα φέρει πολλούς πρόσφυγες τα επόμενα χρόνια.

Το ότι γίνεται επίθεση στη λευκή φυλή είναι ΣΙΓΟΥΡΟ. Γιατί πιστεύετε ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένας εμβολιασμός στην Αφρική; Δεν είναι ότι δεν έχουν να πληρώσουν εφόσον όλα είναι τσάμπα και κόβουν όσο χρήμα θέλουν για να τους λαδώσουν ή να τους δολοφονήσουν όπως και έκαναν σε πολλές αφρικανικές χώρες. Δεν υπάρχει εμβόλιο γιατί δεν ζουν λευκοί εκεί. Το μόνο μέρος όπου γίνονται οι εμβολιασμοί είναι η Νότια Αφρική, συμπτωματικά και το μόνο μέρος στην Αφρική όπου ζουν λευκοί.

Μεγάλο μέρος της ζημιάς είναι ήδη ανεπανόρθωτο. Ακόμα τα ζόμπι παρατάσσονται για να πάρουν άλλη μια βολή επειδή νομίζουν ότι είναι «προστατευμένα». Και με κάθε σύριγγα είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τάφο, ακριβώς όπως προορίζεται.

Πηγή: KORAKAS NEWS

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Η κίνα που είναι; η Ρωσία; Και βασικά κακώς η ανθρωπότητα δεν έχει ξεσηκωθεί ενάντια στους σχιστομάτηδες και στους μαύρους…. ΚΑΚΩΣ… τα δισ. του πληθυσμού προέρχονται κυρίως απο κίνα, ινδία, πακιστάν, αφρική…. σκατα πλανήτης… και βασικά τα 10.7 της ελλάδος προφανώς έχουν και τους μετανάστες μέσα όπως και το 8.1 επίσης…. 8.1 άντε 8.5 είμαστε τώρα μονο οι έλληνες πάνω κάτω…

  2. Δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα, δεν θα πετύχει το σχέδιο τους σε 5 χρόνια λίγοι θα το θυμούνται.

  3. ΣΩΣΤΟΣ!!! ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο “ΚΥΡΙΟΣ”…

  4. ΟΙ 5 ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΚΡΑΤΗ=ΑΓΓΛΙΑ-Η.Π.Α.-ΚΑΝΑΔΑΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ!!! ΣΤΥΓΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ-ΙΜPERIUM!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “5 ΜΑΤΙΑ” ΤΟΥ AΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ “FIVE EYES”!!! ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ…

  5. Οποιος εκανε το μπολι ,
    συντομα τον κλαινε ολοι.

  6. Αν δεν μείνουμε πίσω μόνο οι Έλληνες πατριώτες, δεν πρόκεται ποτέ όλοι όσοι στηρίζουν το αφήγημα και το σύστημα να παραδεχτούν ακόμα και αν τα στοιχεία είναι ακράδαντα.

    Έχουμε να χτίσουμε ξανά την χώρα και το Ελληνικό Έθνος, ας αφοσιωθούμε πως θα καθαρίσουμε τον καρκίνο μια και έξω ώστε να μην μπορούν ούτε τα 1000σέγγονα τους να κυβερνήσουν την χώρα, και τι χώρα θέλουμε.

  7. Η παγκοσμιοποιηση ισως καποια αλλη φορα μπορει να πετυχει !Τωρα οχι! Τα Εθνη θα τους σφαξουνε κατι ψωρος, σορος πως τους λενε μαζι με τα υπαλληλακια τους στο γονατο!

    1. νομίζω αυτή είναι η φορά έχουν εμβολιασει τα 3 τέταρτα του πληθυσμού

Comments are closed.