ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;; Κοπέλα ζητά από τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους την Μεγάλη Εβδομάδα – Το βίντεο προκαλεί σάλο στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
kopela_koronoios

Χαμό προκάλεσε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube από μια κοπέλα και λίγες ώρες αργότερα κατέβηκε, μιας και η ίδια ζητούσε τον ξεσηκωμό των Ελλήνων κόντρα στα μέτρα της Κυβέρνησης και αγνοώντας την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι χιουμοριστικό ή μία κραυγή αγωνίας πιστής. Η νεαρή καλεί τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους της Μεγάλη Εβδομάδα λέγοντας:

«Επειδή είσαι αντίχριστος εσύ και επειδή είσαι εσύ μασόνος θα μου απαγορεύσεις να μην πάω στην Εκκλησία; Αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους οι Έλληνες, κι αν έχουν ένα κύτταρο από τους αρχαίους Έλληνες, να βγουν όλοι στους δρόμους τη Μεγάλη Εβδομάδα. Οι εκκλησίες να ανοίξουν». Το βίντεο μπορεί να κατέβηκε, διεσώθη όμως στο Facebook με την προσθήκη μουσικής και γραμμάτων:

Να σημειωθεί ότι αν γίνουν τέτοιες συμπεριφορές πραγματικότητα θα γίνουν σίγουρα πράξη τα νέα μέτρα απαγόρευσης που προβλέπονται.

Υπάρχει και το σχετικό βίντεο αλλά επιλέγουμε να μην το δημοσιοποιήσουμε. Δεν είναι δυνατόν να παίξουμε το παιχνιδάκι μιας σ@λεμένης που μπορεί να επηρεάσει έστω μερικούς ευκολόπιστους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: