ΓΙΝΑΜΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ: Άγριο ρεζιλίκι για τη “κρουαζιέρα” των τουρκικών φρεγατών στην Κυπριακή ΑΟΖ

Κοινοποίηση:
NAUTICAL_GEO

Απίστευτο ρεζιλίκι διεθνώς για την απραξία και έλλειψης προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας και της αδελφής Κύπρου από το RT.

Δείτε τι μετέδωσε το γερμανικό ΜΜΕ χθες 16/1/2022:

Νέο επεισόδιο μεταξύ Κύπρου και Τουρκίας .Τουρκική φρεγάτα διέταξε το πλοίο να εγκαταλείψει τη θέση του νοτίως τής Κύπρου.Όπως ανακοίνωσαν τα κυπριακά ΜΜΕ μία τουρκική φρεγάτα διέταξε τον καπετάνιο τού ερευνητικού πλοίου “Nautical Geo” μέσω ασυρμάτου να εγκαταλείψει την θέση του νοτίως τής Κύπρου, το οποίο επέστρεψε ήδη στην Λάρνακα. Το ερευνητικό πλοίο “Nautical Geo”βρισκόταν στην ΑΟΖ τής Κύπρου,όμως ή Τουρκία δεν αναγνωρίζει την Δημοκρατία τής Κύπρου ούτε την κυπριακή ΑΟΖ. Από την πλευρά τους θεωρούν οι Τούρκοι τον βυθό τής θάλασσας, τουρκική υφαλοκρηπίδα.Η τουρκική κυβέρνηση αρνείται τις έρευνες τής Κύπρου για φυσικό αέριο,αν δεν συμφωνήσουν οι Τούρκοι τής Τουρκικής Δημοκρατίας Βορείου Κύπρου και αν δεν λυθεί το Κυπριακό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Βρωμότουρκοι μόλις πάρουμε τριακόσια αεροπλάνα τριάντα φρεγάτες είκοσι κορβέτες δέκα υποβρύχια και ότι άλλο βλέπουμε στον ύπνο μας θα σας τραβήξουμε τέτοιο αυστηρό διάβημα που θα σας χαλάσει ο μπακλαβάς.

  2. “”Από την πλευρά τους θεωρούν οι Τούρκοι τον βυθό τής θάλασσας, τουρκική υφαλοκρηπίδα“” Ειναι ψαγμενοι οι τουρκοι και ξερουν τι κανουν. Σας εχουν φαει λαχανο. I.S.A. International Seabed Authority. 167 members states and the European Union.

Comments are closed.