ΓΙΓΑΣ Αμβρόσιος: Νίκησε τον κορωνοϊό και τα “χώνει”: «Οι δυνάμεις της Παγκοσμιοποιησης έδωσαν εντολή για lockdown στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Κοινοποίηση:
αμβροσιος

Ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος τόνισε πως «δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως» έχουν δώσει τις εντολές για το lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας. 

Ο Αμβρόσιος έκανε λόγο για «χούντα μιας αρρωστημένης Δημοκρατίας», εκτιμώντας πως «αργοπεθαίνει και τελειώνει η ορθόδοξος χριστιανική Ελλάδα».

 Ακολούθως επισημαίνει ότι είναι «ευκαιρία στους πολεμίους της Πίστεώς μας να αναδείξουν την μοχθηρία της ψυχής των εναντίον του Σωτήρος Χριστού.

Οι μυστικές δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως έδωσαν τις εντολές και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, κάθε τόσο εκδίδει και νέες, σκληρές δε και απάνθρωπες, εντολές για lockdown, κλείσιμο των καταστημάτων, απαγόρευση της κυκλοφορίας κλπ. κλπ.

Είμαστε δηλ. κάτω από ένα απολυταρχικό καθεστώς, το οποίον φέρει το επικάλυμμα της δήθεν Δημοκρατίας! Βιώνουμε ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στην πιο απάνθρωπη μορφή της! Βιώνουμε τη Χούντα μιάς ….αρρωστημένης Δημοκρατίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ Αμβρόσιε.
    Εκείνο το λιοντάρι ο Πειραιώς που είναι κρυμμένος;

  2. Αφήστε πατέρα Αμβρόσιε τους βδελυρούς αντιχρίστους να κάνουν τη “δουλειά” τους.
    Η οργή του Θεού και του λαού φουντώνει.
    Έτσι η τιμωρία μεγαλώνει.
    Ακόμα και το αδονιό κατάλαβε οτι παίζεται το κεφάλι του και προσπάθησε να συνετίσει τον άλλο αντίχριστο, τον βρωμοεισαγγελάτο.
    Δεν έχομε δημοκρατία (αν υπήρξε ποτέ τέτοια στο ελλαδιστάν} αλλά δειμοκρατία από τον δείμος = τρόμος.

Comments are closed.