ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ, ΡΕ ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ; Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ”. ΤΟ ΝΕΟ “ΠΟΙΗΜΑ” ΕΝΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ

Κοινοποίηση:
ipiccy_image-2023-01-14t193844.264-scaled

Συνέντευξη Τύπου  θα παραχωρήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τη Δευτέρα στις 12:30 όπως έκανε ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η νομοθετική ρύθμιση για το «μπλόκο» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, θα έρθει την επόμενη βδομάδα στη Βουλή.

Οι πολιτικές πιρουέτες της κυβέρνησης με στόχο τον αποκλεισμό από τις προσεχείς εκλογές του «κόμματος Κασιδιάρη» προκαλούν αναταράξεις και προβληματισμούς, ενώ πυροδοτούν ισχυρές ιδεολογικές ενστάσεις σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, τα οποία βλέπουν πίσω από τις προωθούμενες διατάξεις του υπουργού Εσωτερικών Μ. Βορίδη την απόπειρα θεσμικής κατοχύρωσης της «θεωρίας των δύο άκρων» και την εξίσωση, όπως αναφέρουν, της καταδικασμένης ως εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή με την Αριστερά.

Μπορεί η κυβερνητική πλειοψηφία να ελπίζει ότι οι διαφωνίες θα εκλείψουν και το μπλόκο στο κόμμα του Κασιδιάρη θα περάσει ομοφώνως από τη Βουλή, στην πραγματικότητα όμως οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι μικρές.

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 απαντούν ένα «ίσως» και τρία «όχι» στη πρόταση της κυβέρνησης και αφήνουν μικρά περιθώρια συνεννόησης σε μία κοινή τροπολογία που θα ήταν το καλύτερο σενάριο για τη δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί επισήμως να λέει ότι «οι νεοναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις πρέπει να μείνουν έξω από τη Βουλή και η θέση τους είναι στη φυλακή», αλλά έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στην κυβερνητική πρόταση χωρίς να διευκρινίζει σε ποια σημεία διαφωνεί ή τι προτείνει ως διορθώσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης, έκανε χθες γραπτή δήλωση με την οποία λέει «δεν θα δεχθούμε παιχνίδια με τους Θεσμούς» και κατηγορεί όσους ψάχνουν πεδίο κομματικής αντιπαράθεσης σε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα ότι «είναι εκτός τόπου και χρόνου». Ο κ. Ανδρουλάκης ζητά «απέναντι στο φαινόμενο μιας εγκληματικής οργάνωσης που ενδύεται τον μανδύα ενός κόμματος, το πολιτικό σύστημα να δράσει συντεταγμένα και με υπευθυνότητα», ενώ στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν πως το κόμμα τους προτίθεται να ψηφίσει θετικά την κυβερνητική πρόταση, εφόσον μέσα από το διάλογο που θα προκύψει στη Βουλή γίνουν κάποιες παρεμβάσεις.

Με το πρόσχημα περί επαναφοράς της θεωρίας των δύο άκρων, αρνητική θέση έχει πάρει από την αρχή το ΚΚΕ, δηλώνοντας και αυτό με τη σειρά του ότι «έχει διαρκές μέτωπο στην πράξη απέναντι στις εγκληματικές ναζιστικές οργανώσεις, πρωτοστατεί ώστε να απομονωθούν και να ξεριζωθούν από κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά και σχολείο».

Στην ίδια γραμμή και ο Γιάνης Βαρουφάκης, καθώς σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 υιοθετεί το επιχείρημα-ξέπλυμα των νεοναζιστών: «Δεν θα γίνουμε συνεργοί στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη και των λοιπών ναζί που θα επιτύχει η απαγόρευση που μεθοδεύει η κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας». Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 μάλιστα κάνει λόγο για «απατηλή πλάνη του ΣΥΡΙΖΑ» ότι μπορεί η απαγόρευση να «φωτογραφίσει» αποκλειστικά ναζιστικά κόμματα χωρίς να αποτελέσει προοίμιο για ένα ντόμινο απαγορεύσεων με αντικομμουνιστική στόχευση.

Και εμείς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ρωτάμε ευθέως!

Για τους μαφιόζους σαν και σένα και το σόι σου, ποία ποινή πρέπει να επιβάλλουν τα δικαστήρια, κύριε Μητσοτάκη; Για τον ανιψιό σου και τους δολοφόνους που σας χρηματοδοτούν, ποίες ποινές πρέπει να επιβάλλονται, ρε άθλιο υποκείμενο; 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. Κασιδιάρης ο μόνος Έλληνας ο όποιος ενδιαφέρεται για το πραγματικό καλό της χωρας και του ελληνικού λαού οι άλλοι οι προδοτες οτη φυλακη οχι στη Βουλή

  2. H ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΖΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΟΠΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ………..

  3. Ο ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ….
    προσκομισε χαρτι γιατρου οτι ηταν κουφος, για να αποφυγει την επιστρατευση……
    δεν σας κανει εντυπωση οτι στο βιογραφικο του δεν αναφερει πουθενα τι εκανε απο το 1940-1949???
    Απάλλαξε τον Nαζιστη Διοικητη Θεσσαλονικης Μέρντεν ,για εγκληματα πόλεμου,
    οταν ηταν Πρωθυπουργος το 1959…

  4. OI KOMMOYNISTES HTAN ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ……
    ΜΑΖΙ ΕΙΣΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ 1939…
    σχεδον 2 χρονια, οι κομμουνιστες σε ΟΛΗ την Ευρωπη
    δεν συμμετειχαν στην αντισταση…..
    διοτι ισχυε το συμφωνο φιλιας Χιτλερ-Σταλιν (Ριμπεντροφ-Μολοτωφ απο 23-8-1939-22/6/41)….

    ελεγαν οι κομμουνιστες “αυτος ο πολεμος δεν μας αφορα”, “ειναι ενδοκαπιταλιστικος”…..

    μαλιστα τοτε , ο μετεπειτα Γ.Γ. του ΚΚ Γαλλιας (1972-1994) Ζωρζ Μαρσαι
    πηγε εθελοντης και δουλεψε στην Γερμανια σε εργοστασιο πολεμικης βιομηχανιας…….

    μετα την επιθεση της Γερμανιας στην Σοβιετικη Ενωση 22 Ιουνιου 1941
    κανανε αντισταση οι Ευρωπαιοι κομμουνιστες ………

    στην Ελλαδα οι Γερμανοι μπηκαν στην Αθηνα στις 27 Απριλιου 1941…….
    και μετα απο 5 ολοκληρους μηνες ιδρυθηκε το ΕΑΜ 27 Σεπτεμβριου 1941….
    ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ (ειρωνικα το γραφω)…..
    αν δεν προηγουνταν η εισβολη των Γερμανων στην ΕΣΣΔ ακομη θα ψαχναμε για ΕΑΜ….

  5. δεν μπορουν να κανουν ΤΙΠΟΤΑ
    γιατι εν μεσω λοκνταουν καναμε συνεδριο
    και εκλεξαμε 7μελη Διοικουσα Επιτροπη……η οποια και διοικει το κομμα……

    βασει νομου του Βοριδη (που ψηφισε πρωτος πρωτος ο Βελοπουλος)
    ο Ηλιας μπορει να ειναι μονο απλος υποψηφιος βουλευτης και οχι επι κεφαλης……..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ
    γιαυτο λυσαξανε και ψαχνονται εδω και εβδομαδες…..

    τα 150 Ιδρυτικα στελεχη που υπογραψαμε την Ιδρυτικη διακυρηξη
    και καταθεσαμε το καταστατικο στον Αρειο Παγο,
    δεν εχουμε καμμια σχεση με την Χρυση Αυγη….
    ειμαστε ΟΛΟΙ του ευρυτερου Πατριωτικου Χωρου
    …..
    το ΚΚΕ φοβαται οτι θα την πληρωσει στο τελος…….
    γιατι ειναι κατα της Αστικης δημοκρατιας, και μπορει να τεθει εκτος νομου……

  6. Χιε,θα σου θυμισω μονο οτι: ο Μεγας Αλεξανδρος θυσιαζε στους Θεους 3 φορες ημερησιως! Το ιδιο κ ο Βλαντιμιρ Πουτιν!!
    Ο θεοσεβης Μεταξας,το ιδιο! Και το ονομα του,εγινε συνωνυμο της δοξης!!
    Στο λεω φιλικα: *Οσοι ηγετες αδιαφορουσαν για τον Θεο,γνωρισαν την ηττα.
    Ποσες φορες ειδαμε τον Κασιδιαρη να ” θυσιαζει” στους Θεους??
    Ο ανθρωπος δεν θελει ουτε να ακουει,για τον” Εβραιο Ιησου Χριστο”… Οποτε ρε φιλε, αν βαλουμε κ τον χαρακτηρα του που οταν μιλαει νομιζει οτι ειναι ο Θεος επι της γης, καταλαβαινεις οτι ο ανθρωπος ειναι ημιτελης ως προσωπικοτητα!!!
    Ο Κολοκοτρωνης ειπε: Πρωτα ειπαμε υπερ Πιστεως και μετα υπερ Πατριδος!
    Κανε την συγκριση.. Ορισμενα πραγματα,δεν γινονται τυχαια.

  7. Malakies, τον Κουλη και τον Τσίπρα τους ψήφισε Όλοι οι Ελλάδα για λίγα Ψαροκόκαλα που τους πετάνε, όποτε δεν φτενε οι Πολιτικαντηδες, απλώς οι ΝΕΟελληνες έχουν μνήμη Χρυσόψαρου.

  8. Ο Κασιδιάρης με το σήμα των ναζί κ βρισιές,κλωτσιές θα μας σώσει?γιατί δεν βάζουν ένα σοβαρό νορμάλ άτομο για αρχηγό?

  9. Χαχαχα πόσο χαίρομαι που μπαίνουν οι αναρχοαπλυτοι μέσα σε εθνικά σάιτ χαχχαχα είστε γελασμενοι κουφάλες πάρτε χαμπάρι ο Ηλίας ξεφτιλισε το σύστημα αναρχοαπλυτοι συνεργάζονται με τον Μητσοτάκη και με διεφθαρμένους μπάτσους όπως οι κομμουνιστές συνεργάζονται με τους ναζι από κκε ανταρσυα πασοκ σύριζα νέα δικτατορία μέχρι και βελοπουλος και ο βαρουφάκης συνεργάζονται είναι οι ίδιοι και σας κοροϊδεύουν κουμουνοφασιστακια χαχαχαχ σε γλεντήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί σου Ηλία πρωθυπουργό θα σε κάνουμε είτε το θέλουν οι απόλυτοι προδότες είτε όχι γιατί είναι το θέλημα του Θεού από εκεί και πέρα καλά κάνετε και μπαίνετε σε εθνικά σάιτ γιατί όλο και κάποιος θα φύγει από την πλάνη του και θα βρει την αλήθεια με την χάρη του Θεού μπράβο παλικαρακια μου χαχαχα
    🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️✝️💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

  10. Μόλις ξεκίνησε και κυκλοφορεί, κρατειθειτε καλα απο την καρεκλα σας.!!
    Μια ιστορια αχαλίνωτης φαντασίας: ‘μην φανεί παράξενο αν την Β` Κυριακη, (επαναληπτικών εκλογών), δουμε την Ν.Δ να παλεύει να εισέλθει στην Βουλη’, αφήστε αυτα που λέει η πετσομενη προπαγάνδα, η Ν.Δ εχει βουλιάξει θυμηθείτε το, αυτος κ` ο λογος παροξυσμού του Αρχηγού της Ν.Δ κλπ!!
    *θα τα ξαναπούμε στις επαναληπτικές εκλογες.!!

  11. δώσε πονο στον ναζιστή πακιστανομούρη !!!!

  12. Ο Ηλίας κανονικά θα έπρεπε να εκτίει ποινή σε δημόσια έργα και δρόμους.Να σκάβει στην εθνική οδό και να βοηθά στην ασφαλτόστρωση.Έτσι θα ήταν ένα χρήσιμο μέλος της κοινωνίας.Το ότι όλη μέρα μηχανεύετε πως θα κάνει κόμμα και πως θα ξεγελάσει το λαό να ψηφίσει αυτόν τον ναζιστή φταίει το σωφρονιστικό σύστημα που τον έχει λάσκα.Κάθεται όλη μέρα στο καρτοτηλέφωνο και υποσκάπτει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

    1. Ο χασάν παίρνει το επίδομα και τα ελληνόπουλα δουλεύουν για 300 ευρώ και οι πιο ικανοί φεύγουν στο εξωτερικό. Φτου σας ανθελληνικό μπλοκ! Που αντί να κοιτάτε τις εγκληματικές σας οργανώσεις και τις κλεψιές σας και το μίσος σας για τους Έλληνες, ασχολείστε με τον Ηλία. Ρε φέρτε πίσω τα κλεμμένα 380 δις που χρωστάει η Ελλαδίτσα.

  13. Θελω ο Θεος να μου δινει ζωη για να ζησω το τελος των καταστροφεων.Κυριε μου Θεε μου Τριαδικε επισπευσε το αυτο.

  14. Ο Ηλίας έχει γίνει πλέον σύμβολο και εθνικός ήρωας.. Η όλη ιστορία, μου θυμίζει το σενάριο της υπεροχής ταινίας V FOR VENDETTA

  15. Να δείτε τα πλοκάμια της διαπλοκής. Πάνε παντού. Και οι διαφημιστικες παίζουν το ρόλο τους, μην ξεχνάμε πως Βαρβιτσιώτης πίσω από τη μεγαλύτερη διαφημιστική.
    Είσαι καλό παιδι; Στηρίζεις ΝΔ; Είσαι μάστορας; Υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές; Πάρε διαφήμιση. Ότι και ο Σάκης.

  16. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΡΙΖΩΝΕΙ
    ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ΜΟΝΟΙ
    (ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ ΥΟY TUBE)

  17. Ο κυριακος πλενει τακτικα των πισινο του με σαπουνι λεβαντας φλορεντιας …ειναι πανουργος …η οικογενεια εχει βιλα, αξιας πολλων εκατομμ. κοντα στην Ζυριχη … αραγε που θα βρισκεται οταν γινει η πολιτειακη ανωμαλια. Ισως βρει και ξαταφυγιο στην σιεμενς. Ειναι ο ποιο αχρηστος αλλα και ο ποιο επικυνδινος που περασε απο τη ΝΔ την οποια και θα διαλυσει …

  18. μπραβο κουλη ! καμια ανοχη στο ναζισμο ! ξεπαστρεψε την κλασιδιαρα με συνοπτικες διαδικασιες.μακαρι να κανεις το ιδιο κ με τον σιχαμενο τον κωνσταντινου του ανταρσια κι αυτο το σκουπιδι ξεπατωμα θελει

    1. Τον ανταρσία τον θέλει γιατί θέλουν και οι 2 τους μετανάστες. Είναι πολλά τα λεφτά. Φίλε, μου φαίνεται ότι είσαι αφελής αν τα πιστεύεις αυτά, ότι ο κούλης δεν θέλει τον ανταρσία. Ο ανταρσία τον στηρίζει και για τις πρέσπες και για τις ελληνοποιήσεις αλλοδαπών, σιγά μην πει ο κούλης για ανταρσία.

  19. Ηλία, δεν σε έχω ψηφίσει ποτέ αλλά ήξερα ότι ήσουν πατριώτης γιατί αλλιώς δεν θα σε βάζανε φυλακή οι λαθρολάγνοι. Τώρα ξεφτιλίστηκαν τελείως και αυτοί και τα δήθεν δεξιά κόμματα που πολεμάνε τάχα τον κομμουνισμό και δεν λένε κουβέντα για τον λαθροκούλη και τον λαθροτσίπρα και τους λαθρομετανάστες. Κανένα Δικαστήριο δεν θα τολμήσει να σε αποβάλει γιατί η διάταξη είναι φωτογραφική 2 μήνες πριν τις εκλογές και είναι ενάντια στο σύνταγμα που δεν επιτρέπει αποβολή κομμάτων! Όλοι δίπλα στον Ηλία και αγώνας για την ελευθερία απέναντι στο προδοταριό των ανθελλήνων, της μίζας, των lockdown και της ανωμαλίας.

  20. Μείνε ψυχραιμος αρχηγέ, μπόρα είναι θα περάσει. Υπομονή και δε θα δείξουμε έλεος.

  21. 1. Στεφανε μην βαζεις λαϊκα-σκυλαδικα την ωρα του ραδιομακελειο.
    2) Χαλαρωστε με τον Κασίδα, διοτι δεν θα του επιτρεψει η Μητσοτακης ΑΕ να ειναι υποψηφιος, διοτι μπαινει Βουλη χαλαρα. Προτιμουν Βελοπουλο που ειναι τσιρακι τους – μαϊμου πατριωτης

    1. γιατι να μη βαζει λαικα ρε φλωρε ; τι θες να βαλεις τραπ κ πουστοποπ

  22. Το λιγότερο ισόβια στον Κούλη ακολουθούν και οι υπόλοιποι δυνάστες

  23. Του Κούλι πήρε μαθήματα απο τον Εpντογάν πως να εξουδετερώνει τους πολιτικούς αντιπάλους του…
    Όσο για τα ελληνοτουρκικά, όλα προεκλογικές αθλιότητες και από τους μεν και από τους δέ…

  24. Ουτε ενα μήνυμα δεν διαβάζεται. Ορθογραφία και σημεία στίξης δεν χρησιμοποιει κανένας δεξιός σε αυτή τη χώρα; Μονο γκρικλις σας μαθαίνουν οι πατριώτες πατεράδες σας; Να περάσει δεν βριζω..

  25. Το 2027 θα φτιάξει η Ελλάδα ο Κασιδιάρης θα μείνει εκτός λεφτά δεν θα υπάρχουν τίποτα θα ψάχνει να βρει και τότε πολύ πιθανόν να βοηθήσει η βασιλικη οικογένεια.ο κόσμος φωνάζει βασιλεία γιατί είναι βουτηγμένος στη φτώχεια.ολα είναι φτιαχτά.Ερχεται σύρραξη Αιγαίου παραδώσω νησιών και τυραννια.Θα περάσουν οι εκλογές και το καλοκαίρι θα τους βγάλουν από τη φυλακή.Τους απαγορεύουν τώρα γιατί ξέρουν ότι τα σχέδια τους είναι η απόλυτη τυραννία να μην μείνει ελληνας

  26. εν’ τω μεταξυ ξεβρακώθηκαν πολλα εξωκοινοβουλευτικά κομματιδια που πουλανε δημοκρατία, συνταγματική νομιμότητα, ενότητα και πατριωτισμο. δεν εχουν αρθρωσει λεξη για το θεμα. απο το παραρτημα του κκε, επαμ μεχρι το παραρτημα της νδ εθνικη δημιουργια

  27. ρε δαγκωτο στο Κασιδιαρη ουτε τα @_ _ _ _ _ τους δεν θα βρουν στη καλπη οι Νεο Δημοκρατες

  28. και τον Κασιδιαρη θα απαγορευσει και λεοπαρντ με ελληνικο προσωπικο να πολεμησουν στην Ουκρανια θα στειλει ο Κουλης ,οτι του πει ο Μπαιντεν θα κανει

  29. ΚΑΤΑ Τ’ΑΛΛΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…. ΕΤΣΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;

  30. Είπε ο Κούλης τα ναζιστικά κόμματα θα αποκλειστούν και ρωτάμε 1ον γιατί δεν βγάζει εκτός νόμου και τα ακροαριστερά σταλινικά μορφώματα και 2ον γιατί δεν βγάζει εκτός εκλογών και το ακροδεξιό κόμμα του Βελόπουλου ? , θέλετε απάντηση ? 1ον ο Κούλης θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τον Βελόπουλο ηδη τα έχουν βρεί κάτω απο το τραπέζι και 2ον τα ακροαριστερά μορφώματα ταιριάζουν ιδεολογικά με την μεταλαγμένη αριστεροδεξιά ΝΔ απλά μαθηματικά

  31. ΚΟΥΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΣΜΏΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΆΔΙΚΟ ΤΈΤΑΡΤΟ ΚΏΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙΣ ………….. ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ………..

    1. O Κουλης θα ξαναβγει, γιατι ο τσιπρας βαριεται

  32. Ο Ηλίας Κασιδιαρης ξεφτιλίζει το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και δείχνει ποιον τρέμουν. Εσείς Καιλη, Πατση, Παππα και μεις Ηλία Κασιδιαρη.

    1. Αφου τον Ηλια δεν θα τον αφησουν να κατεβει υποψηφιος στις εκλογες , κουλη ή βελοπουλο θα ψηφισετε κακομοιρηδες….

      1. Σύριζα θα ψηφίσουμε αν αποκλείσουν τον Κασιδιάρη….

  33. η κυβερνηση εχει ξεπερασει σε καταντια, ολες τις τριτοκοσμικες μπανανιες του πλανητη….οι μαου μαου, πιο δημοκρατικοι ειναι

  34. Αιδως!!!!Λιγη τσιπα εσεις τα αλλα αποκομματα δεν εχετε???Οτι σας πει ο Χουντοκουλης θα κανετε???Ντροπη σας ρε Καραγκιοζαραιοι

  35. Κοινως εχουμε δοσιλογο γκεσταπιτικο.καθεστως ολιγαρχιας! Το ξεραμε αλλωστε! Ειναι τοσο κρετινοι που αν δεν θελανε τον Κασιδιαρη επρεπε μαζι με την αποφαση της φυλακισης του να του ειχαν αφαιρεσει και τα πολιτικα του δικαιωματα! Γεια σου Μητσοτακογονε μπουμπουκι της Δημοκρατιας!
    Δεξιος ειμαι, αλλος θα μιλησει? Ντρεπομαι για τη καταντια της ΝΔ οντας ψηφοφορος της σαραντα και χρονια απο γενια σε γενια!

  36. Κάντε μπλοκ και στο ανθελληνικό κκε.Ή μήπως δεν αφήνει η στοά;Ας απαγορεύσουμε και σε κόμματα με παιδεραστές να κατεβαίνουν σε εκλογές,ε κούλη;Πάνε σπίτι σου τότε με τα φιλαράκια σου τους ανώμαλους

  37. Θάνατος με ανασκολοπισμό, η μοναδική τιμωρία που αξίζει σε όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ

  38. Ο κουλης πήγε Νταβός και πήρε κατευθηντηρια γραμμή από τους παγκόσμιους τυρρανους και τις ελίτ. Όταν ολόκληρη η παγκόσμια δικτατορία ασχολείται με τον Ηλία Κασιδιαρη, τότε ακόμη και κάποιος που δεν τον υποστηρίζει μόνο και μόνο για να νοιώσει πως όντως πάει κόντρα σε αυτά τα καθαρματα της νέας τάξης, δεν έχει άλλη επιλογή από το να στηρίξει Ηλία Κασιδιαρη. Ο Ηλίας είναι ο σύγχρονος ήρωας και ηγέτης όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Γιατί όταν σε κυνηγάει το σάπιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τα καθεστωτικα μμε, η αστική τάξη και οι ελίτ τότε πραγματικά σε θεωρούν κίνδυνο για αυτούς
    Ηλία γερά, ως την λεφτερια……

  39. διεφθαρμένοι με ένα σύστημα διεφθαρμένο, τι κάνουν; νομοθετούν για να ευλογούν τα γένια τούς! Δηλαδή Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Αυτό θα πει δημοκρατία ; έχει ξεπεράσει και τον κομμουνισμό ο δικτάτορας μας. Αποσκοπεί όχι μόνο να κλέψει ψήφους αλλά και να μην πάνε χιλιάδες Έλληνες να ψηφίσουν, το φθάνουν η Πακιστανοί για να ξανά εκλεγεί! Τα χειρότερα έρχονται!

  40. ολα καλά αλλα οταν γινει ταμείο το κομμα του Κασιδιαρη θα ειναι εκτος
    ακομα και οι ηλιθιοι στην αντιπολιτευση θα ψηφισουν το νομοσχεδιο της ΝΔ
    θα περιμενε κανεις να θελανε τον Κασιδιαρη στην βουλη για να μη ξαναδει εξουσία η ΝΔ
    οποτε συμβαινει ενα απο τα δυο
    1. ειναι ηλιθιοι
    2. τα εχουν βρει με την ΝΔ και ταϊζουν σανό τα πρόβατα

  41. Αν περασει αυτο το εκτρωμα πλεον παμε αλλου.Το ενα εκατομμυριο ψηφοφοροι των ΕΛΛΗΝΩΝ εχουν δικαιωμα αλλα και υποχρεωσει να επιβαλουν τη νομιμοτητα με καθε μεσον.Ανοιγει τους ασκους του Αιωλου ο αρχηγος της συμμοριας της ΝΔ.

  42. Προδότες και ΝΑΖΙ
    είναι μόνο στην Βουλή

    1. ΓΙΑ ΤΟ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΣ ΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ

  43. Φυλάκιση σε όλο το σόϊ του Ζαβού, και να τους ταΐζουν σκουλίκια και πλαστικά κρέατα, τα οποία να πληρώνουν από την τσέπη τους ….

  44. Η οικογένεια Μητσοτάκη από μόνη της συγκροτεί εγκληματική οργάνωση με δομή όπως περιγράφεται στο 387 άρθρο του Ποινικού Κώδικος.

    1. Το άρθρο που στην τυχη εγραψες, αναφερεται σε απάτες ευτελους χρηματικής αξίας. Αν δεν το έγραψες στην τύχη, απλα σε εξαπατησε και μην ξαναμιλησεις στο δικηγορίσκο που στο είπε.

  45. Ο προδοτης Μητσοτάκης και το βρώμικο σόι του στο απόσπασμα…

Comments are closed.