ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!!! Κάτοικος του Ντονμπάς ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ την ουκρανική απάτη: «Ουκρανοί περίμεναν να μαζευτεί κόσμος & πυροβόλησαν εκεί για να κατηγορήσουν τους Ρώσους»

Κοινοποίηση:
2022-03-11T170420Z_2041883353_RC2H0T9KR1JU_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-MARIUPOL-1

Ένας ρωσόφωνος κάτοικος του Ντονμπάς μίλησε σε κάμερα για τα όσα βιώνουν οι Ουκρανοί από το Τάγμα Αζόφ, αλλά και την προπαγάνδα της Δύσης αναφορικά με τους θανάτους των αμάχων.

Ο κάτοικος καταγγέλλει το καθεστώς του Κιέβου για την τα όσα λέει στους πολίτες, αλλά και τα ουκρανικά στρατεύματα, τα οποία φτάνουν μέχρι και στο σημείο να ρίχνουν όλμους από σχολεία.

Δείτε όσα λέει:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εσυ ησουν εκει και το ειδες με τα ματια σου!!!!!!! Δεν πειραζει φατε μπολικο ουκρανικο σανο , που σας ταιζει η Ουκρανικη προπαγανδα μεσω των Ελληνικων παλιοκαναλων!!!!!!!!!

  2. ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΔΥΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ

  3. Ειναι φοβερο οι Ουκρανοι σκοτωνονται μονοι τους!!!

  4. Να γραψετε κατι για τα αθλια δελτια ειδησεων των παλιοκαναλων που προβαλουν χωρις καμια επιφυλαξη μονο τα παραμυθια των Ουκρανων, ελεεινη προπαγανδα, και ιδιαιτερα του Σκαι!!!!! Λιγη ντροπη δεν βλαπτει Κοι του σταθμου!!!!!! Και η απειρη κοπελα που εστειλαν στην Ουκρανια πηγε στο Μακαρεφ και της διηγηται καποια οτι οι Ρωσοι στρατιωτες σκοτωσαν τον γειτονα της και τον σκυλο κλπ και δεν την ρωταει, εσενα πως και δεν σε σκοτωσαν;;;;;; Πως και γλυτωσες;;;;; Μπα τιποτα!!!!!! Πιστευει τα παντα!!!!!!! Οι νεκροι σκοτωθηκαν απο τους βομβαρδισμους μεταξυ Ρωσων και Ουκρανων και οι Ουκρανοι τους παρουσιαζουν σαν δολοφονηθεντες εν ψυχρω απο τους Ρωσους!!!!!! Αυτη ειναι η αληθεια!!!!!!!!

Comments are closed.