ΓΕΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ! Οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν βίντεο με το «Καλάθι… του Νονού» και ο Αδωνις τουίταρε:«Αυτό έχει πλάκα»

Κοινοποίηση:
ΣΑΨΑΣΨΣΨ

Οι σχέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη με τους «Ράδιο Αρβύλα» του Αντώνη Κανάκη δεν θα χαρακτηρίζονταν σε καμία περίπτωση καλές, αφού και οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει με σκληρούς χαρακτηριστικούς και έχουν ασκήσει κριτική ο ένας για το έργο του άλλου.

Ωστόσο, ο υπ. Ανάπτυξης σήμερα το πρωί προχώρησε σε μια ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter η οποία προκάλεσε έκπληξη, αφού κοινοποίησε ένα σατιρικό βίντεο που προβλήθηκε στην χθεσινοβραδινή εκπομπή, σημειώνοντας πως ήταν χιουμοριστικό, αν και αφορούσε τον ίδιο.

Το βίντεο για το «καλάθι των νονών» των «Ράδιο Αρβύλα»

«Το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το ”Καλάθι του Νονού, αλλά των Νονών”…εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτικής», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter παραθέτοντας το σχετικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εγω παω πασο αν το καλαθι περιεχει κοκορετσι, γαρδουμπακια και μαγειριτσα!

  2. Γεωργιάδη που τώρα που έγινες υπουργός του κούλη, ξέχασες τι έλεγες για τον κούλη, τη siemens και τους προδότες και είσαι υπέρ και των πρεσπών, επειδή ανοίξατε εσείς το τζαμί και όχι ο τσίπρας, σου προτείνω να φτιάξεις και το καλάθι του τζαμιού όπου θα βάλεις σε καλή τιμή τα βιβλία σου που μιλάγανε για Αρχαία Ελλάδα αλλά βάλε και τους λόγους σου εναντίον του τζαμιού μαζί με την παλιά,αφίσα ότι ήσουν εναντίον του τζαμιού! Εσύ μας τα έλεγες και σε πιστεύαμε αλλά τώρα ξυπνήσαμε!

Comments are closed.