ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!!!! ΤΑ “ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ”… ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ – Αυτό είναι το… πρόγραμμα γυμναστικής της νταβρατισμένης Σάκκαρη. Έτσι έφτιαξε τους ώμους του Τζον Ράμπο…

Κοινοποίηση:
sakkari-tennis

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να μην κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Roland Garros, καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ωστόσο εντυπωσίασε τους πάντες με τις μοναδικές εμφανίσεις της υπό το βλέμμα του αμόρε της του γιου του Μητσοτάκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει μέχρι εδώ και καθημερινά ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως διαβάζουμε σε φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες έτσι ξαφνικά. Το ίδιο έκανε ακόμα και όταν βρέθηκε σε καραντίνα τον χειμώνα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μελβούρνη για το Australian Open. Στην πτήση της υπήρχαν κρούσματα κορωνοϊού και έτσι αναγκάστηκε να παραμείνει 14 ημέρες σε καραντίνα, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Το πρόγραμμα ασκήσεων για τα πόδια:

«Αξιοποιώ πλήρως τον χρόνο μου στην καραντίνα. Ας ελέγξουμε ό,τι είναι ελεγχόμενο. Πρέπει να παραμείνω σε καλή κατάσταση σωματικά και πνευματικά, ας προπονηθούμε μαζί την επόμενη εβδομάδα. Μη διστάσετε να τα μοιραστείτε», είχε γράψει στα social media της τότε η Σπαρτιάτισσα Μαρία Σάκκαρη, η οποία είχε μοιραστεί βίντεο με τρία προγράμματα γυμναστικής για όλο το σώμα.

Δείτε λοιπόν στα παρακάτω βίντεο πόσο απλά έφτιαξε τους ώμους που θυμίζουν Τζον Ράμπο σε αποστολή στο Βιετνάμ:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Βαρύ χέρι έχει, νευρικιά είναι… προφανώς ο γιος του Κίτσου θέλει να τα κονομήσει από την ασφαλιστική.

  2. Έχει βγάλει και μουστάκι από την ντόπια..Νταβρατισμένη όπως είναι θα βάζει το στραπόν και θα το καρφώνει στον οπισθογεμή γιο του Δράκουλα κανονικά..Οι αντιαισθητικοί ώμοι της (του;;)σαν ντουλαπόφυλλο και τα αντρικά χαρακτηριστικά προφανώς ελκύουν το μητσολαλακι του κουλή..

    1. Επιτυχημένη η αντικατάσταση του ‘ν’ με το ‘μ’.

  3. Οι Οβριοι παίρνονται μεταξύ τους για να μη χαλάσει η ράτσα τους.

  4. Δεν μας έφτανε που τα κάνα όλα μ**** στην Ελλάδα το Μητσοτακέικο τώρα θα ασχολούμεθα και με τα γαμησιάτικα τους ; Όχι ευχαριστώ ΑΡΚΕΤΑ !

  5. Μοιάζει με την Μαρίκα Μητσοτάκη σε αυτή τη φώτο πραγματικά.
    Ντολμαδάκια χαχαχα

  6. Χαχαχαχα μου θυμίζει αθλήτρια από το πρώην ανατολικό μπλόκο της σφαίρας η του ακοντιου

  7. Ποιά είναι αυτή η μποντιμπιλτερού ?
    Ντολμαδάκια ξέρει να φτιάξει τον μικρό μπουταλά ?

  8. Οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι μας τα ζαλίσανε με τον έρωτα των 2 παιδιών. Ρε υπάλληλοι των αλαφουζομαρινάκηδων, που το παίζετε αριστεροί και πληρώνεστε από το …κεφάλαιο, για την κοπέλα που εκσπερμάτωσε ο αιγύπτιος στο λεωφορείο νοιαστήκατε; Στέφανε, βγάλτα όλα στη φόρα για τα λεφτά που πήραν τα κανάλια για να υποστηρίζουν μέχρι κσι τον αντισυνταγματικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Οι ευαίσθητοι με τα δικαιώματα των …λοατκι, ζητάνε υποχρεωτικό εμβολιασμό! Και εμβολιασμό παιδιών! Ζορίζεστε και εσείς και τα αφεντικά σας που δεν κάνουμε το εμβόλιο, αριστεροι υπάλληλοι των καπιταλιστών!

  9. χαχαχαχαχα, αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ, για ποσό μακακες μας περνάτε εσείς με τα πληρωμένα βωθροσαιτ τέλος πάντων, σας πήρε ο κόσμος χαμπάρι, σιγά σιγά θα μας πείτε ότι ακολουθεί αυστηρή βιγκαν διατροφή

    ουστ τσόκαρα……!!!!!!!!!

    χαχαχαχαχχαχα

  10. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΠΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΤΕΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΚΚΑΡΗ.

    1. Τούμπανο είναι το κορίτσι! Τούμπανο!

  11. Μάγκες κάνω αρκετά χρόνια γυμναστική, αλλά δεν παίρνω “τίποτα”. Σε ορισμένα σημεία του σώματος πραγματικά φαίνεται εντυπωσιακή και για την μικρή ηλικία της. Δεν παίζει να μην παίρνει “κάτι”. Τα workout plans είναι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια αυτών που δεν γνωρίζουν. Σχετικά με το παιχνίδι δεν χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός για να καταλάβει ότι το πρόβλημα δεν η δυναμή της (πάλι καλά που δεν την έφαγε την μπάλα στην μάπα η Τσέχα) αλλά η αστάθεια της (ψυχολογική αστάθεια), η στρατηγική της και τα αρκετά λάθη. Επίσης, πέρα από την πλάκα, τον ποιόν κουβαλάμε μαζί μας στο court παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά στην συγκέντρωση. Eξ ου και η λογική πολλών προπονητών να απομονώνουν τους αθλητές τους πρίν από ένα σημαντικό αγώνα.

Comments are closed.