ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! “Σαν κατσίκα τον έκανε” – Το φτωχαδάκι Στέλιος Πέτσας κουρεύεται στο σπίτι. Για δείτε με προσοχή το σπίτι και την κηπάρα του στον Διόνυσο Αττικής.

Κοινοποίηση:
petsas_0

«Οι έκτακτες καταστάσεις απαιτούν έκτακτες λύσεις». Με αυτό το μήνυμα συνοδεύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, φωτογραφία του ίδιου να δέχεται κούρεμα από τη σύζυγό του, Βασιλική Τσόγκα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέμεινε σε καραντίνα επί δύο εβδομάδες καθώς η σύζυγός του ασθένησε από κορωνοϊό. Και οι δύο πλέον είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο υλοποιούν το σύνθημα «μένουμε σπίτι».

petsas

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. να επέμβει αμεσα εισαγγελέας δεν φοράνε ουτε γαντια ουτε μασκες..διασπορα ιου και αυτόφωρο για άσκοπη μετακίνηση , εαν οχι ολοι οι ελληνες μαζικες μυνησεις

  2. ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ !!!! ΤΟΝ ΚΟΥΡΕΨΕ Η ΑΣΧΗΜΟΓΡΙΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΗΠΑΡΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΣ !!!!! ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΕΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΟΒΟΛΗ…..ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ Η ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΒΠ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ.ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Ο αγαπητός Στέλιος Πέτσας -που ξαφνικά μπήκε και αυτός στη ζωή μας- που με την πρώτη ματιά που του ρίχνεις, δεν τον βλέπεις και για πολύ δουλεμένο άνθρωπο (μεροκάματο εννοώ) την κηπάρα και την σπιταρόνα στον Διόνυσο Αττικής πως την απέκτησε, κέρδισε στο Προ-Πο, το Τζόκερ, ή ήταν της συζύγου του, δηλαδή σε απλά Ελληνικά η Προίκα του (όπως λένε όλοι οι Εθνοσωτήρες) ή είναι τόσο προσοδοφόρα η δουλειά στην κυβέρνηση ; ; ;
    Φυσικά αν ο μεγάλος Ξανθόπουλος ήταν τώρα στα νιάτα του, σίγουρα θα το έκανε ταινία, παρουσιάζοντας το φτωχαδάκι (Στέλιος Πέτσας) που δουλεύοντας τίμια στο γιαπί, τον ερωτεύτηκε η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΚΥΡΙΑ που μετά τον γάμο τους ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ την ώρα που ο Ελληνικός λαός σκέφτεται να πάρει δεύτερο βρακί.
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  4. Χα χα…
    Τι βλακας!
    Φωναξε εναν κουρεα σπιτι ρε βλακα…και ασε τα επικοινωνιακα καραγκιοζιλικια…!

  5. Διακοπές στον Διόνυσο… Και συ μαλακα Έλληνα μείνε σπίτι…. Εύστοχο το σχόλιο του τιτλου του άρθρου.

  6. Με μια κινηση τα παιρνεις ολα, δεν ξερει να κουρευει το σκιαχτρο με την μηχανη, αλλο εργαλειο θελει, γυαλιστερο και πολυ κοφτερο, ολοι αυτοι ετσι πρεπει να κουρευονται, δυστυχως εχουμε μεγαλη ελλειψη στους κουρεις που γνωριζουν την τεχνη.

  7. Πόσο γελοίοι είναι οι δημ(ι)οκράτες ψηφοφόροι που 45 χρόνια στηρίζουν με κλειστά μάτια αυτό το μεταπολιτευτικό σύστημα που 200 χρόνια μετά μας ξαναπηγαίνει στη τουρκοκρατία!!!

  8. Εάν θέλουμε το πιστεύουμε ότι τον κούρεψε η γυναίκα του και δεν έφερε επαγγελματία να τον κάνει.

  9. ΤΟΥΣ «ΑΡΙΣΤΟΥΣ» ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ Ε; ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ».

Comments are closed.