Β.Κυριακίδης: «Ερωτεύτηκα ξανά τη γυναίκα μου μέσα στην καραντίνα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
bla

Ο αγαπημένος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη και δήλωσε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας την ερωτεύτηκε ακόμα περισσότερο και ανακάλυψε ξανά στοιχεία του χαρακτήρα της. Παράλληλα, τόνισε πως «δεν βρίσκει τίποτα κακό» στο να δουλεύει κανείς με τη γυναίκα του.

 «Την γυναίκα μου την ερωτεύτηκα ακόμα πιο πολύ… Υπήρχαν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα της, τα οποία τα ξανά ανακάλυψα. Εγώ τα είδα, ούτε σε εκείνη δεν τα είπα… Θα σας μάθω πως πρέπει να είστε, για να βγαίνετε κερδισμένοι. Μην τα βγάζετε όλα στο τραπέζι», αναφέρει γελώντας.

«Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Καταρχάς η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να συνηθίζει το μάτι του συντρόφου τον σύντροφο. Η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα. Πρέπει να φροντίζουμε να αλλάζουμε μέσα σε μια πορεία σχέσης. Εξηνταρίζω σιγά σιγά, είναι πολλά τα χρόνια. Αν φλέρταρα τώρα την Έφη το συναίσθημα θα ήταν το ίδιο ισχυρό πιστεύω». 

Για το αν είναι δύσκολο να δουλεύει κανείς με τη γυναίκα του, όπως κάνει ο ίδιος απάντησε ότι «δεν βρίσκει τίποτα κακό σε αυτό».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός έχει αναφερθεί στο γιατί δεν έκανε παιδί με τη σύζυγό του:

«Δεν θέλαμε να κάνουμε παιδί. Μη λέω και υπερβολές γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά, αλλά υπάρχει και ένα μεγάλο ποσοστό που κάνουν παιδιά για να σώσουν τη σχέση. Και να μεταφέρουν τα προβλήματα τους πάνω στο παιδί. Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί. Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο. Ξέρω ότι επειδή είμαι εγωιστής και θα θέλω να περάσει το δικό μου…δεν. Κι από την άλλη να σου πω κάτι; Περνάω τόσο όμορφα χωρίς παιδί. Κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω λεφτά, δεν έχω. Έχω λεφτά, έχω. Δεν με νοιάζει. Άλλωστε να σου πω και το άλλο, εμείς γεννάμε κάθε 6 μήνες. Κάθε 6 μήνες έχουμε μια καινούρια γέννα, ένα καινούριο έργο».

Δείτε τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: