Βόμβες μεγατόνων από τον Γιώργο Καρκά ένα μήνα μετά την αποφυλάκισή του! Ποιους αστυνομικούς καταγγέλλει και γιατί…

Κοινοποίηση:
taxi-kargas_252863_135228

Με μια μακροσκελή ανάρτησή του στο facebook, ο Γιώργος Καρκάς μιλά ανοικτά για την περιπέτειά του και κάνει αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ (ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ) ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ.

  2. Εγώ δεν το πιστεύω ότι είναι αθώος .
    Τι τον ήθελε τον δονητή που αγόρασε και τις αλοιφές και τα διεγερτικά .
    Γάτες δικηγόροι βρήκαν κενά και ερμήνευσαν ως αθωωτικά τα κείμενα που συντάχτηκαν από ας πούμε γνώστες της νομοθεσίας αστυνομικούς .
    Φωνάζει τώρα και βρίζει τους εισαγγελείς όπως συνήθως φωνάζουν οι τοιούτοι .
    Εγώ πιστεύω ότι είναι παρθένος στην αορτή της μικρής καρδιάς του .
    Ρε πούστη μου τι βλέπουν τα μάτια μου με τους νόμους που ψήφισαν τα λαμόγια οι πολιτικοί μας που και αυτοί είναι οι μισοί πούστηδες .
    Αυτός θα παντρευτεί έναν άλλο άνδρα , θα κάνουν και παιδί η θα πάρουν υιοθετημένο και θα το διαπαιδαγωγήσει σαν τα μούτρα του .
    Να τον χαίρεστε πατριώτες και όποιο παιδάκι αφελή και κουτοπόνηρο που κυνηγάει πούστηδες στις πιάτσες τους για κανένα χαρτζιλίκι πέσει στα χέρια του όταν ξυπνήσει από την νάρκωση να διερωτάται γιατί πονάει ο κώλος του . Και φυσικά δεν θα πάει να πει ότι έκανε τον πηδηκουλα και του έσκισαν τον κώλο σε κανένα δικαστήριο .
    Τώρα που βρήκε τον τρόπο αθώωσης του θα τους βάζει από πίσω σκεπάρνια που έχουν και στόπ το γυριστό κοπτικό μεταλλικό μέρος στρογγυλεμένο να μην αφήνει τραύματα και με γράσσο τώρα που θα λέει ότι τον αγόρασε για τα ρουλεμάν του . Λογική δικαιολογία αλλά όχι για ανώμαλο αλλά για δικηγόρους .
    Ρε τον ανώμαλο τον βρωμιάρη που ασχολήθηκα μαζί του . Εμετός τα σιχάματα της κοινωνίας είναι .
    Γέμισε ο τόπος πούστηδες και είναι περισσότεροι από τους φυσιολογικούς .
    Τον αδερφό μου και ένα φίλο μου τους νάρκωσαν με κέρασμα δύο σφινάκια σε μια καφετέρια δύο γκόμενες και τις πήγαν τρεκλίζοντας σε ξενοδοχείο δίπλα και τους πήραν και τα σώβρακα . Εγώ τους πήγα ρούχα και πλήρωσα τα δωμάτια μετά δύο μέρες που ξύπνησαν και γελάω κάθε μέρα μέχρι σήμερα με την τεχνοτροπία που έφαγαν το λούκι από τις αλανιάρες .
    Σας τα γράφω μπας και την πιει και άλλος από καμάκι σε άγνωστη που θα κεράσει και θα ανταποδώσει φέρνοντας σφινάκια μόνη της από το μπάρ . Δουλεύει η νάρκωση πάρα πολύ αλλά τα θύματα είναι χιλιάδες και σιωπούν όπως και οι δικοί μου πηδήκουλες . Τι να πούνε . Εγώ όπου το λέω γελάει ο κόσμος .

Comments are closed.