“ΒΟΜΒΕΣ” ΣΑΛΒΙΝΙ ΓΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! “ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η ιταλική δεξιά αντέδρασε με δηλώσεις σε υψηλούς τόνους στην απόφαση της τουρκικής δικαιοσύνης και του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί και ουσιαστικά γίνεται ο πρώτος δυτικός πολιτικός που ασκεί σκληρή κριτική στα όσα ο Ερντογάν πράττει και “σώζει” την τιμή των ηγετών που με “χλιαρές” δηλώσεις ουσιαστικά αδιαφόρησαν για τα όσα έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος στην Αγία Σοφία.

    Ο γραμματέας της Λέγκας και πρώην υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι, έγραψε σχετικά στο Twitter: «Η Τουρκία, την οποία κάποιοι θα ήθελαν να εντάξουν στην Ευρώπη, μετατρέπει την Αγία Σοφία σε τζαμί. Επιβεβαιώνεται ότι η προπέτεια ενός κάποιου Ισλάμ, είναι ασύμβατη με τις αξίες δημοκρατίας, ελευθερίας και ανοχής της Δύσης».

    Παράλληλα, η επικεφαλής του επίσης δεξιού κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας», Τζόρτζια Μελόνι, τόνισε μέσω Facebook: «Ο Ερντογάν ολοκληρώνει την διαδικασία μετατροπής της κοσμικής Τουρκίας σε ισλαμικό σουλτανάτο μετατρέποντας (και πάλι) σε τζαμί το μουσείο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Με την πράξη αυτή, που ο Ερντογάν θεωρεί ότι είναι μια επίδειξη δύναμης της ισλαμιστικής του ακρότητας, ο επίδοξος σουλτάνος, παραδέχεται απλώς ότι, εν έτει 2020, είναι ανάξιος να οικοδομήσει κάτι το οποίο να είναι σε θέση έστω και να προσεγγίσει το μεγαλείο της βασιλικής της Αγίας Σοφίας, η οποία οικοδομήθηκε πριν από περίπου 1.500 χρόνια από την χριστιανική Κωνσταντινούπολη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μιλάει ο αδελφός Ιταλός για μας κ δεν μιλάνε τα 300 γομαρια της βολης κ βγαίνουν στα παράθυρα της βολης να πηηηδηηηχτουνννννν!?!?!?;!!!!!!!???

    2. και αυτός “προσοχή” στην μέρκελ βαράει και τα ευρώ της κεντρικής τράπεζας!!

    3. Χααχααχαα! Γεια σου Σαλβινι! Τον χτυπήσεις εκεί που πονά .ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ερντογαν να οικοδομήσει δικό του ναό για το Ισλάμ !!!

      1. εεεεεεεεεεεε και????? το τουρκικο κρατος σε συγκριση με το ανυπαρκτο ελληνικο κρατος εχει συνεχεια………… τι μας λεει αυτο?? ο επομενος ερντογαν θα συνεχισει το εργο……. δεν ειναι ελληνες κατωτεροι του ζωικου βασιλειου……. ειναι μογγολοι, αιμοβοροι και βαρβαροι…… διεκδικουν, χτυπουν και περνουν……

        1. Πολύ σιγουριά έχεις περι συνέχειας τουρκικού κράτους , όταν πλέον όχι μόνο προφητείες αλλά η πραγματικότητα δείχνει την Τουρικία να εναντιώνεται σε μεγάλα συμφέροντα πολλών και ισχυρών κρατών και κυρίως του Υψίστου, όπου ο ρους της ιστορίας θα κατευθυνθεί εκεί που είναι δηλωμένο..
          Θα μάθεις λοιπόν σύντομα τι θα πει να κτυπάς και να επιχειρείς να πάρεις , κάνοντας του κεφαλιού σου..

    4. Ο/Η Μακαρι να μπει στην βουλη, και να ψηφισει και κανενα νεο μνημονιο λέει:

      Ενταξει τ ακούσαμε και αυτό,δεν μας εφταναν οι αλλοι πατριωτες Καρατζαφερ και τα γνωστα πολιτικα του τεκνα, μετα ηρθαν και αλλοι υπερπατριώτες μιχαλολιακοι με την φαμιλια και τα σκυλάκια τους και τωρα που λακισαν τα σκυλάκια βρεθηκε μια τυπισσα μαζεψε το ένα αδεσποτο σκυλακι το τα’ι’σε και μας το πασαρουν για νέο υπερπατριωτη. Δεν υπαρχουν πατριωτες κομματαρχες βρεεεεε όπως δεν υπαρχουν και αριστεροι , ολοι θελουν να μπουν για τα φραγκα μεσα στην βουλη,οχι εγω θελω να μπει παλι αυτος στην βουλη ,περα από κατι ψευτοτσαμπουκαδες παλι δεν θα κανει τιποτα το ουσιαστικο ,και να σας δω μετα που θα τον βριζετε και αυτόν όπως και τον μιχαλολιακο.

    5. Φάγανε το κεφάλι τους οι Ιταλοί που έφυγε ο salvini πάντα σοβαρός χριστιανός και καλός άνθρωπος Έχουν αυτούς τους ηλίθιους που κυβερνούν πέθαινε ο κόσμος τους έβαζαν σε σακούλες και χειροκροτούσαν απ τα μπαλκόνια τέτοια τούβλα εινε Θα επανέλθει σύντομα ο Σαλβινι να φέρει την τάξη μόνο με βερλουσκονι να μην συνεργαστεί εινε ασοβαρευτος βλάκας

    6. Εσείς που υποστηρίζετε το Σαλβίνι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο θρήσκευμα είναι καθολικός χριστιανός, κάτι δηλαδή το οποίο το απεχθάνεστε.

    7. Μονο άνθρωποι του πατριωτισμού μπορούν να στηρίξουν μια χώρα αλλα και σε διεθνές επίπεδο σε αληθινή συμμαχία χωρών!
      Για αυτό ας κοιτάξουμε και εμείς να δώσουμε δύναμη σε πατριώτες όπως ο ΚΑΣΙ!
      Δώστε δύναμη στον Κασι!

    8. Ο ερντογαν μέτρησε αντιδράσεις πρώτα. Μίλησε για γαλάζια πατρίδα και έβαλε θέμα ανύπαρκτο επί Καστελόριζου. Είδε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο δεν αντεδρασε αλλά προς έκπληξη ακόμη και του ίδιου του ερντογαν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν έτοιμη να συζητήσει! Σου λέει εδώ είμαστε, με αυτόν που έχουν πρωθυπουργό οι Έλληνες σήμερα μπορώ να διεκδικήσω και να πάρω ότι θελήσω χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια χωρίς καν ένα θερμό επεισόδιο. Και προχώρησε ακόμη και σε αυτό. Η στάση του Μητσοτάκη είναι αυτή που άνοιξε την όρεξη του ερντογαν και έκανε αυτή την χυδαία προκλητική επιθετική ενέργεια ενάντια στην Ελλάδα και στον χριστιανισμό. Και θα δείτε πως ο ερντογαν τώρα που κατάλαβε πως ο Μητσοτάκης είναι ένας φιλαργυρος πουθενάς που δεν αγαπά και δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο μας θα κάνει και άλλες ενέργειες ακόμη και απόβαση σε νησιά. Οπως έλεγε και η χουριετ, δυστυχώς κάνοντας πλάκα και γελώντας με την Ελλάδα και τους πολιτικούς της, ότι και να κάνουμε με την Ελλάδα το πολύ πολύ να μας ζαλίσουν με διαβήματα καταδίκες και ανακοινώσεις.!!! Το καταλάβατε αυτό? Και το βλέπετε όλοι, ο Μητσοτάκης δεν αντεδρασε καν, δεν τον ενδιαφέρει. Ας τα πάρουν όλα οι Τούρκοι. Τι αντίποινα μας λέτε, τι κυρώσεις και πράσινα άλογα. Ο Μητσοτάκης τα δέχεται όλα, σε τίποτα δεν θα αντιδράσει. Και τον Σεπτέμβρη δεν αλλάζει τίποτα. Θα κάνει αυτό που θέλει ο ερντογαν, τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Θα τα βρούμε μπροστά μας όλα, ο Μητσοτάκης φέρνει τον πόλεμο, έχει δώσει την αίσθηση πως ο ερντογαν ότι και να κάνει, ποτέ δεν θα αντιδράσει.υγ. Τουρκικό μέσο έγραψε πως ο ερντογαν οφείλει να στείλει επίσημη πρόσκληση στο Μητσοτάκη να παραβρεθεί στα εγκαίνια του τζαμιού Αγία Σοφία.. Περαστικά σας και να χαίρεσται τον πρωθυπουργό σας παιδιά.

      1. Σ Ω Σ Τ ΟΟΟΟΟΟ Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο ειναι το κερασακι “στην προσβλητικη και επιδειξιακη της ταπεινωσεως” τουρτας για τους ελληνες……… διοτι αυτοι με τις επιλογες τους εκλεξαν τον φωστηρα μητσοτακη με μπλανκο επιταγη να τους γ@μ@σει την πατριδα και οτι αλλο λαχει………………….. φτουυυυυυυυυυυυ

    9. Φίλε μου καλέ,δεν γνωρίζω αν αυτό ήταν το πλήρες μήνυμα του Σαλβινι..Δεν βλέπω πέρα από γνωστά πράγματα να προτείνει κάτι άλλο..έστω κάποια μέτρα.. Οπότε,μην μας ξεσηκώνεις αδίκως!

    Comments are closed.