Βόμβα στο Hollywood! Angelina Jolie – Bradley Cooper: Είναι ζευγάρι;

Κοινοποίηση:
ANGBRAD2-860x627-890x395_c

Αν οι φήμες ευσταθούν, μιλάμε για το πιο καυτό ζευγάρι στο Hollywood!

Δεν ξέρουμε αν αληθεύει όντως ή όχι, πάντως, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ Bradley Cooper και Angelina Jolie είναι ζευγάρι!

Δημοσίευμα του New Idea, μιλά για την επανασύσταση του όρου Brangelina, αυτή τη φορά από το όνομα του Bradley Cooper και της Angelina Jolie! Σύμφωνα με περιοδικό, ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός και η Αμερικανίδα σταρ είναι ζευγάρι.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως οι δυο τους βρέθηκαν κατά το ίδιο διάστημα στην Disneyland και πως από τότε είναι αχώριστοι.

Η Angelina Jolie πήγε στην Disneyland στις 23 και 24 Αυγούστου μαζί με τα παιδιά της και όπως φαίνεται σε φωτογραφίες τις ίδιες ακριβώς μέρες ήταν και ο Bradley Cooper εκεί μαζί με την κόρη του.

Μπορεί το περιοδικό να μην δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία τους και ο εκπρόσωπος της πανέμορφης ηθοποιού να αρνήθηκε τις φήμες στο Gossip Cop, όμως οι φήμες έχουν φουντώσει.

Τον τελευταίο καιρό, πάντως, τα δημοσιεύματα έχουν χρεώσει διάφορους έρωτες και στους δύο ηθοποιούς. Για παράδειγμα, υπήρξαν φήμες για σχέση του Bradley Cooper με την Jennifer Garner, όμως, οι δυο τους είναι απλά φίλοι, ενώ εκείνη είναι ζευγάρι τους τελευταίους 14 μήνες με τον John Miller, CEO του Cali Group.

Απ’ την άλλη, στην Angelina Jolie έχουν χρεώσει σχέση με τον Justin Theroux και πολλούς ακόμα stars.

Το αν είναι μαζί ή όχι ο χρόνος θα το δείξει αλλά η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν πολύ. Λέτε να ζήσουμε έναν ακόμα καυτό έρωτα από αυτούς τους stars του Hollywood;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: