Βόμβα με Βουγιουκλάκη: Ποιος ο άγνωστος γιος της και η κρυφή γέννα – Όλη η αλήθεια

Κοινοποίηση:
vougiouklaki_genna

Τι συμβαίνει με άγνωστο γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νικόλαος Παπανικολάου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον άγνωστο γιο της αξέχαστης Ελληνίδας ηθοποιού και τα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο «Ε», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει πως τον είχε προσεγγίσει κάποιος που όχι απλά ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του αλλά ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και να τον γνωρίσει.

Είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου Βουγιουκλάκη και ζει στο εξωτερικό.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου Βουγιουκλάκη δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία».

Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης Βουγιουκλάκη Νικόλαος Παπανικολάου απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας:

«Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος η Βουγιουκλάκη. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό γιο και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση αν υπάρχει απιθανότητα να υπάρχει νόθο γιο Βουγιουκλάκη, εκείνος απάντησε: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε να μείνει έγκυος στην Αθήνα. Ήρθε λοιπόν στην Θεσσαλονίκη, με βρήκε και κατάφερε να μείνει έγκυος. Δεν θα έμενε έγκυος.

Είχε γυναικολογικά θέματα και σταματάω εδώ. Εγώ την ξεγέννησα, εγώ ξέρω τι πέρασε για να μπορέσει να κρατήσει αυτό το παιδί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτό θα μπορούσε πολύ εύκολα να βρεθεί με ένα τεστ DNA. Εφόσον ο “υποτιθέμενος” γιος δεν έχει εμφανιστεί τόσα χρόνια, όλα αυτά είναι παραμύθια.

Comments are closed.