«Βόμβα» γνωστού σεφ: Για αυτό παραιτήθηκα από την εκπομπή της Σαλαγκούδη – Δεν βλέπω Survivor

Κοινοποίηση:
1111

Survivor: Πασίγνωστος τηλεοπτικός σεφ «καρφώνει» την Ανθή Σαλαγκούδη για τον τρόπο που παραιτήθηκε από την εκπομπή της στην ΕΡΤ πριν από μερικά χρόνια και λέει πως δεν βλέπει ούτε τα… trailer από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Είναι ένας από τους πιο συμπαθητικούς τηλεοπτικούς σεφ που έχουν εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση διαχρονικά. Σπάνια θα μιλήσει με αρνητικά λόγια για κάποιον, κι αυτό δίνει ακόμα περισσότερη βαρύτητα στα λεγόμενά του.

Ο λόγος για τον Ηλία Μαμαλάκη, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη συμμετοχή της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί για ένα πολύ μικρό διάστημα στην ΕΡΤ. Όπως ανέφερε ο γνωστός σεφ και γευσιγνώστης, είχε παραιτηθεί από την εκπομπή της Ανθής Σαλαγκούδη, καθώς δεν τηρήθηκε η συμφωνία που είχε γίνει.
Μάλιστα, ανέφερε πως δεν βλέπει ούτε καν τα trailer από το Survivor, αφού το βρίσκει… παντελώς αδιάφορο!

«Ούτε τα trailer του Survivor βλέπω, μου είναι παντελώς αδιάφορο! Το άκουσα και μου έκανε εντύπωση γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη είναι μια κοπέλα σύγχρονη μεν όμορφη αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ αθλητικός τύπος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

«Είχα παραιτηθεί τότε από την εκπομπή της Ανθής στην ΕΡΤ. Μου είχαν πει ότι θα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο, στη ροή της πρώτης και της δεύτερης εκπομπής δεν τον πήρα αυτό τον ρόλο. Εμένα δεν με ενδιέφερε να πάω να μαγειρεύω και να κάνω μια συνταγή στην ροή της εκπομπής και στην τρίτη εκπομπή παραιτήθηκα. Το τηλέφωνο του κ. Δάρρα το έχω ακόμη στο κινητό μου, της κ. Σαλαγκούδη δεν το έχω. Νομίζω μετά από λίγο η εκπομπή διακόπηκε», είπε στη συνέχεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Παντως…τα “κονομαει” χοντρα η…Σαλιγκαρουδη!

  2. “”δεν βλέπει ούτε καν τα trailer από το Survivor, αφού το βρίσκει… παντελώς αδιάφορο!”” ποσο δικιο εχει…. αντι καθε ελληνικο τσοκαρο να κουνιεται και να δημιουργει το μελλον του ακομη και τωρα βλεπει το Survivor μεσα στην ακινησια και αποχαυνοση. Mε βια μονο 4 σειρες κατι λενε στην ελληνικη τιβι. ουτε καν τα νεα. ενα ματσο κουτσουλοι

Comments are closed.