Βόμβα ή fake; Καθηγήτρια ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ισχυρίζεται ότι είναι πολύ κοντά στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

Κοινοποίηση:
eirhnh_athanasakh_

Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιεχόμενο της επιστολής της κ. Ειρήνης Αθανασάκη, καθηγήτριας Ανοσολογίας στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με το οποίο η πανεπιστημιακός και η ερευνητική της ομάδα βρίσκονται κοντά στην ανάπτυξη εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό.

Η επιστολή της κ. Αθανασάκη έχει αποδέκτη τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, από τον οποίο ζητείται η ανάληψη πρωτοβουλίας και χρηματοδότηση για την εξεύρεση της χρηματοδότησης που θα επιτρέψει την τελειοποίηση της επιστημονικής ανακάλυψης.

Η επιστολή έφτασε στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη αργά το βράδυ της Κυριακής και όπως ο ίδιος δήλωσε το αίτημα της κ. Αθανασάκη θα εξεταστεί από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το περιεχόμενο της επιστολής είχε αναρτηθεί νωρίτερα στα social media. Α

Αλήθεια ή fake;

Δείτε την επιστολή:

epistolo-kathigitrias

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μπορεί κάποιος να μου πει τι εννοεί εμφυτεψημο εμβόλιο;

  2. Σωστος ο Τασος ,
    το ποσον είναι ευτελες , και δεν θα ασχοληθούνε οι δικοι μας λογω του ότι η μιζα θα είναι πολύ μικρη.

    Πρεπει η Κα Αθανασακη να ζητήσετε 15-20 εκατομμύρια για ν’ ασχοληθουν καπως μαζι σας….
    11 εκατομμύρια δινουν μονο για την ενημερωση… να μην δικαιολογησουν καμια εικοσαρια για το εμβολιο ?

  3. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

  4. Κυρια Αθανασακη απο το σαρακοφαγωμενο μασονοκρατος μη περιμενετε χρηματοδοτησειςπευθυνθειτε σε καποια φαρμακευτικη η βρειτε χορηγο εφοπλιστη να ρισκαρει το ευτελες γι αυτον ποσο των 100.000.
    Τα ολοθερμα συγχαρητηρια μου.

    1. Φαε την παραμυθα τασουλη,κανενας σοβαρος επιστήμονας δεν βγαινει και λεει ότι είναι κοντα στην ευρεση εμβολίου αλλα ζητα μερικες χιλιαδες ευρω!!!μπαμ κανει από χιλιόμετρα.

      1. Οι ‘σοβαροι’ επιστήμονες δουλευουν για τις πολυεθνικες φαρμακευτικες

Comments are closed.