Βόμβα Μόσιαλου στον ΣΚΑΙ! Τον Αύγουστο το εμβόλιο της Οξφόρδης για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mosialos-skai

Εξελίξεις στο θέμα του εμβολίου για τον κορωνοϊό προανήγγειλε ο καθηγητής πολιτικής της υγείας LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που αναμένεται το δεύτερο 15θημερο του Αυγούστου.

Όπως τόνισε ο κ. Μόσιαλος βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η γ’ φάση των δοκιμών του εν λόγω εμβολίου σε ηλικιωμένους και σε παιδιά, ενώ εξήγησε πως οι ερευνητές αναμένουν να είναι αποτελεσματικό κατά 70% με 75%, ποσοστό καλύτερο από εκείνο του εμβολίου της γρίπης.

«Το εμβόλιο δεν περιμένουμε να είναι 100% αποτελεσματικό. Αποτελεσματικό 100% είναι της πολιομυελίτιδας με την αναμνηστική του δόση, είναι 93% με 96% το εμβόλιο της ιλαράς, αυτό (του κορωνοϊού) περιμένουμε ότι θα είναι περίπου 70 με 75%. Αλλά αν είναι έτσι, θα είναι πολύ καλύτερο από το εμβόλιο της γρίπης», τόνισε ο κ. Μόσιαλος.

Ακόμη τόνισε πως είναι ορατό το ενδεχόμενο το εμβόλιο να καλύπτει εκείνον που το έχει κάνει προκειμένου να αποφεύγει σοβαρές επιπλοκές της νόσου COVID-19 αλλά μπορεί να μην περιορίζει τη διασπορά του ιού.

«Δηλαδή μπορεί να έχουμε το εμβόλιο και να προστατευόμαστε εμείς που το έχουμε κάνει, αλλά να συνεχίζουμε να μεταδίδουμε τη νόσο. Να περιμένουμε όμως το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ας ελπίζουμε ότι θα είναι θετικές (οι ανακοινώσεις) για να ξεκινήσει και η παραγωγή του εμβολίου τους επόμενους μήνες, ανέφερε ο καθηγητής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το εμβόλιο δεν θα το πάρει κανείς. Είναι πρόδρομος για το τσιπάκι. Αλλάζει την μοριακή δομή του DNA και μας κάνει ακθοδηγούενους. Είτε απο θρησκευτικής πλευράς είτε απο ελευθεριακής κανείς δεν θα το δεχτεί. Μαζικές διαδηλώσεις υπερ της ελευθερίας μας χρειαζόμαστε.

  2. Να εμπιστευουμε και να πιστεψουμε, τον Μοσιαλο! Δεν παει, καλα! Σαλεμενος, ειναι!
    Κατα τα αλλα, ειπε να κανει promosion, μιας και τρωει ψωμακι, τοσα χρονια, απο το Αγγλια! Τζαμπα λετε, το 2009, η Βασιλισσα του Ηνωμενου Βασιλειου Ελισαβετ, να
    τιμησε, το ερευνητικο του κεντρο, με το ανωτατο βραβειο, εξαιρετικων επιδοσεων,
    στον τομεα της εκπαιδευσης???

    https://m.facebook.com/profile.php?v=info&lst=100043037178356%3A100045796247437%3A1594247421&id=100045796247437

    1. θα ακουμε.. μορφωμενους ανθρωπους σαν ….την αγγελικη ας πουμε
      Τον μοσΙΑλο απο το lONDON sCHOOL OF ECONOMICS θα ακουμε;

  3. Προσέξτε….
    ΜΑΣ ΜΙΛΆΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΎΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΉΛ..
    Τ
    ΠΌΣΟ Ε@@ΑΙΟΣΚΥΛΟ ΠΟΙΑ;;;

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  4. Για τους Ιούς δεν υπάρχουν ΕΜΒΌΛΙΑ…
    ΤΕΛΟΣ ΜΑΚΑΚΑ….. ΜOSSIA
    ΟΠΟΙΟΙ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΈΧΕΙ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ.
    ΑΛΛO ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΟΙ ΙΟΙ.

  5. Εlias Mossia ΕΒΡΑΙΟΣ

    ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

Comments are closed.