Βόλος: 53χρονος λήστεψε τον άντρα που φιλοξενούσε! – Στο σπίτι του βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο! Η αστυνομία έβγαλε «λαβράκι» όταν έκανε έρευνα! (φωτο)

Κοινοποίηση:
peripoliko-sima-el.as_

Δεν ήξερε τι θα πει η έννοια της πραγματικής φιλοξενίας ένας 53χρονος από τον Βόλο ο οποίος χτύπησε και λήστεψε ένα σχεδόν συνομήλικό του άντρα τον οποίο φιλοξενούσε στο σπίτι του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας ο… «οικοδεσπότης» άρχισε να χτυπά με γροθιές το 52χρονο και τον λήστεψε αρπάζοντάς του το ποσό των 200 ευρώ!

Το θύμα έσπευσε άμεσα να κάνει καταγγελία στην αστυνομία και ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Όταν η αστυνομία έκανε έρευνα στο σπίτι του έβγαλε «λαβράκι» καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο που ήταν κρυμμένο σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μια βολίδα πυροβόλου όπλου που και αυτή ήταν κρυμμένη σε  έπιπλο, τρία φυσίγγια και ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου, ένα αβολίδωτο φυσίγγιο και δυο μαχαίρια!

Από τα παραπάνω ευρήματα το περίστροφο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί και πού.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου για να διαλευκάνει τυχόν άλλες παρανομίες του.

Δείτε φωτογραφία από τα ευρήματα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: