Βόλος: Πέρασε 12 κόκκινα φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτεστ

Κοινοποίηση:
astynomiapoly

Απίστευτο θράσος έδειξε ένας 21χρονος στον Βόλο το βράδυ του Σαββάτου ο οποίος όχι μόνο κυκλοφόρησε το αυτοκίνητό του ενώ του είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες για άλλη παράβαση, αλλά δεν δίστασε να παραβιάσει 12 κόκκινα φανάρια και να τρακάρει με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ.
Σύμφωνα με το gegonota.news όλα ξεκίνησαν όταν ο 21χρονος έκανε «οχτάρι» σε κεντρική λεωφόρο του Βόλου επιστρέφοντας από τσιπουράδικο που είχε επισκεφθεί νωρίτερα.

Οι αστυνομικοί που είδαν τις επικίνδυνες κινήσεις του οχήματος έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει με τον 21χρονο, όμως, να μην σταματά αλλά αντίθετα να πατάει γκάζι.

Ακολούθησε καταδίωξη σχεδόν στον μισό Βόλο με τον 21χρονο όταν εγκλωβίστηκε σε στενό απομακρυσμένης συνοικίας να τρακάρει το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο με στόχο να ξεφύγει.

Αφού ξέφυγε από το μπλόκο ο νεαρός οδηγός πήγε στο σπίτι του όπου και συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε μέχρι χθες καθώς το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου οδηγήθηκε ο 21χρονος καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση , αντίσταση , απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια ενώ του αφαιρέθηκε για έξι μήνες η άδεια οδήγησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: