Βόλος: Η χρήση ουσιών τον οδήγησε στο να κλέβει μέχρι και ανήλικα

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Καταβεβλημένος, έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του, που τον στήριζε, εμφανίστηκε χθες στο Αυτόφωρο, όπου πήρε αναβολή, ένας 29χρονος τσαντάκιας.

Τις τσάντες μιας 64χρονης γυναίκας και ενός 15χρονου κοριτσιού, άρπαξε προχθές  το απόγευμα ένας 29χρονος στον Βόλο, που συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και ομολόγησε τις πράξεις του.

Ο 29χρονος “χτύπησε” αρχικά στις 18:15 στο κέντρο του Βόλου όπου προσέγγισε πεζός μια 64χρονη γυναίκα, άρπαξε την τσάντα της που περιείχε μόλις 10 ευρώ, το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά της, και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Αμέσως μετά πήγε στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου όπου βρισκόταν μια 15χρονη με την παρέα της. Ο 29χρονος άρπαξε την τσάντα της  από το παγκάκι, και έσπευσε να εξαφανιστεί για μια ακόμη φορά. Τον εντόπισε άμεσα η αστυνομία, αλλά ξέφυγε με το μηχανάκι που οδηγούσε.

Ο δράστης εντοπίστηκε αργά το βράδυ στη Νέα Ιωνία μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του. Είχε εγκαταλείψει το μηχανάκι και την κάλεσε να τον βοηθήσει. Εκείνη τον βρήκε χτυπημένο και τον έβαλε στο αυτοκίνητο για να τους εντοπίσει η αστυνομία λίγα λεπτά αργότερα. Ομολόγησε τις πράξεις του, λέγοντας πως αναζητούσε χρήματα για την δόση του και συνελήφθη.

gegonota.news

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: