Βόλος: Εισαγγελική έρευνα για τον φροντιστή ομάδας

Κοινοποίηση:
w07-113602Dikasthrioaithousa800454

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Βόλου για την υπόθεση με τον 30χρονο Βολιώτη πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου, που έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και προκλήσεις ερωτικού περιεχομένου σε ανήλικους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία της υπόθεσης, που συγκλόνισε την αθλητική οικογένεια, παρελήφθη από την Εισαγγελία Βόλου την περασμένη εβδομάδα και διατάχθηκε άμεσα εισαγγελική έρευνα. Περιλαμβάνει 7 καταγγελίες από ανήλικους και γονείς για ισάριθμες διαφορετικές περιπτώσεις. Επισημαίνεται, ότι οι ανήλικοι δεν είναι όλοι μέλη της ίδιας ακαδημίας, ενώ κάποιοι άλλοι δεν είναι ούτε αθλητές.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στη μία περίπτωση από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να προκύπτει ότι ο πρώην φροντιστής συναντήθηκε με ανήλικο. Σε καμία από τις υποθέσεις, δεν προκύπτει να υπήρξε συνουσία.

Υπό έρευνα είναι εάν σημειώθηκαν εγκλήματα περί γενετήσιας ελευθερίας. Η προκαταρκτική ανατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, προκειμένου να προχωρήσει σε ανωμοτί καταθέσεις απο κάθε αρμόδιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: