Βροχή οι καταγγελίες για εκβιασμούς με στόχο τον εμβολιασμό εργαζομένων! Η καταγγελία για γνωστή εταιρεία στη Τρίπολη

Κοινοποίηση:
makeleio2

Βροχή οι καταγγελίες στα γραφεία του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για εκβιασμούς εργαζομένων για εμβολιασμό. Παρακάτω δημοσιεύουμε μία από τις πολλές καταγγελίες που μας έστειλαν.

“Καλησπέρα σας,

Παρακαλώ όπως ενημερωθείτε ότι στην περιοχή του Δήμου Τρίπολης,

γνωστή εταιρία εμπορίας υγρών καυσίμων και ειδών αυτοκινήτου με ενεργή παρουσία και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο , απαιτεί από τους εργαζόμενους της να προχωρήσουν σε εμβολιασμό κατά της COVID-19 , απειλώντας τους για αρχή με υποχρεωτική άδεια και αδιευκρίνιστο αν θα προχωρήσει απόλυση μετά το πέρας της άδειας αυτής.

Επιπρόσθετα , ως επιπλέον αποδεικτικό η εν λόγω εταιρία , ζητά από τους εργαζόμενους να λάβει ενημέρωση άμεσα από το προσωπικό για την ημερομηνία και ώρα και του ραντεβού του εμβολιασμού.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μόνο έτσι θα ξυπνήσουν οι ηλί$ιοι Ελληνάκηδες και θα εξαναγκαστούν να εμβολιαστούν

  2. Δημοκρατικά και όμορφα ζήτω τα 301 λαμόγια του καθεστώτος πάρτε δημοκρατία να εχετε

  3. Άδεια άνευ αποδοχών, ο εργοδότης ΔΕΝ δικαιούται να επιβάλει στον εργαζόμενο.

    Η άδεια άνευ αποδοχών χορηγείται στον εργαζόμενο, ΜΟΝΟ κατόπιν αιτήματος του τελευταίου και έγκρισης αυτού (του αιτήματος) από τον εργοδότη και, επομένως, δεν νοείται υποχρεωτική χορήγηση από τον εργοδότη της άδειας άνευ αποδοχών.

    Σε περίπτωση παράβασης, οι εργαζόμενοι δύνανται -προς διασφάλιση των νόμιμων δικαιωμάτων τους- να απευθύνονται στην Επιθεώρηση Εργασίας του τόπου της απασχόλησής τους, ζητώντας την μεσολάβησή της για την διευθέτηση της εργατικής διαφοράς.

Comments are closed.