Βρε καλώς τον! “Ξύπνησε” και ο Πάκης και κουνάει το δάκτυλο στον Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
pakis

Με μία δήλωση του η οποία δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της πραγματικής του πρόθεσης, που είναι η παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι: «Η πολιτική ευθύνη εκείνων, οι οποίοι ασκούν την εξουσία που τους έχει ανατεθεί με βάση την λαϊκή ετυμηγορία είναι, εκ φύσεως και εξ ορισμού, αντικειμενική.

Άρα οι φορείς της εξουσίας αυτής πρέπει ν’ αναλαμβάνουν, στο ακέραιο, την πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί, ενώ δεν νοείται η μετάθεσή της, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σε άλλους».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. O Πάκης ήταν καλύτερος πρόεδρος από την Κατίνα δεν το συζητάμε. Την αλήθεια είπε τώρα-βέβαια αργά.

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μίλησε κι ο υποτακτικός!!!! Ο Τσίπρας έκανε τό ΟΧΙ τού δημοψηφίσματος ΝΑΙ, κι αυτός παραμονές τού δημοψηφίσματος εκβίαζε μέ παραίτησή του τόν λαό γιά νά ψηφίση ΝΑΙ, επειδή “η θέση τής Ελλάδας στήν ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη “. Τό Brexit πώς σού φάνηκε κύριε καθηγητά;;;; ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΡΕ!!!!

  3. ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 13-5-07 ”ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!

  4. Πακη Πακη το αδειασαμε το μπουκαλακι? Τι θα αναφωνησεις παλι για το Εθνος?
    Ενας πρωην ψηφοφορος σου!

  5. Αν και αυτός υπέγραφε διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου ( αποφασίζομεν και διατάσσομεν ), ήταν πολύ καλύτερος από την ανύπαρκτη Κατίνα.

Comments are closed.