Βρεττός: Στο τέλος θα μας βάλουν τσιπάκι, η ταυτότητα θα είναι πάνω μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
brettos

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ GRATIA ???

  2. Είμαι σίγουρος ότι το κινητό του τηλέφωνο το έχει αφήσει στο σπίτι.Ποιό τσιπάκι;Αφού μαζί μας το κουβαλάμε γιατί να το βάλουν στήν ταυτότητα που μπορεί να την ξεχάσεις και στο σπίτι;

  3. Και που το ξέρει μήπως του μίλησε ο Παίσιος και του λόγου του και μας τα λέει αυτά ;

  4. Έχει παλαβώσει κόσμος και ντουνιάς αυτό το διάστημα είναι η μόνη αλήθεια

  5. Πολλά δεν πιστεύαμε αλλά ένα ένα επαληθεύονται.
    Και φυσικά η ταυτότητα σε τσιπάκι είναι κάτι απλό το οποίο κάποια στιγμή θα έρθει και δεν θα έχουμε άλλη λύση από το να το αποδεχθούμε.
    Η αρχή θα είναι το εμβόλιο το οποίο θα αναγκαστεί να το κάνει κάθε κάτοικος του πλανήτη. Δεν είναι για τη σωτηρία μας φυσικά αλλά ένα είδος υποταγής σε αυτά που θα ακολουθήσουν. Το αν με πουν κάποιοι ψεκασμένο συνωμοσιολόγο κ.λ.π. καρφί δεν μου καίγεται. Το άσχημο είναι ότι και το τσιπάκι θα έχει διαβαθμίσεις ανάλογα με την τάξη του καθενός μας στην κοινωνία και ο καθένας θα απολαμβάνει αυτά που δικαιούται.
    Με λίγα λόγια εμείς θα είμαστε οι παρακατιανοί και νεροκουβαλητές.

    1. Τσιπάκι όμως σημαίνει και προσκύνηση του σατανά. Αν εσύ θεωρείς ότι δεν έχει άλλη λύση,μην διαμαρτύρεσαι για ό,τι σου κάνει το σύστημα. Ένα αρχαίο πνεύμα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από τον άνθρωπο,μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί από το Θεό, τον Ιησού Χριστό.

      1. Ο σατανάς πιο υποφερτός είναι από τους ψέκες πάντως.

  6. Θα μας βάλουν τσιπάκια. Δηλαδή θέλει να ξέρει ο Μπιλ Γκέιτς ποια στιγμή η κυρά Σούλα πάει για να αγοράσει φασολάκια από τη λαϊκή και πότε πάει ο κυρ Μήτσος στον κουρέα. Α ρε ούγκανα.

    1. Στο ζωάκι όμως ήδη έχουν τσιπάκι για να πιστοποιείται ο εμβολιασμός του. Εκεί πως εξηγείς για το ότι θέλουν το σκυλάκι της κυρίας Σούλας και του κυρ Μήτσου,αλλά όχι τους ίδιους;

      1. Το τσιπάκι στα ζώα υπάρχει σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης εγκαταλείψει στο δρόμο το κατοικίδιο του, να του επιβάλλουν οι αρχές την ανάλογη ποινή. Με λίγα λόγια αποφεύγεται η εγκατάλειψη.

        1. Όλα τα περνάνε με κάποια πρόφαση, πάντα για έναν ‘καλό’ λόγο. Εδώ είναι η διάκριση, να καταλάβουμε τον πραγματικό σκοπό. Και δυστυχώς κάποιοι δε θα ακολουθήσουν γιατί δε μπορούν να αντιληφθούν.

  7. ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ ,ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΜΙΛΑΜΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ,ΞΥΠΝΑΤΕ

  8. Αυτός είναι ο στόχος, προτιμώ να πάρω τα βουνά κι ο πιο μικρός μου αδελφός ναναι το χαμομηλι που έλεγε κι η Αστερω..

  9. Ακραίος ευφάνταστος Συνομωσιολογος.δεν παίζουν τέτοια πραγματα

  10. Δεν υπαρχει θεμα για τσιπακια κ τετοια αστεια το μονο επικινδυνο ειναι η τοξικότητα κ οι παρενεργειες του φαρμάκου

    1. Ποιο είναι το αστείο; Τα ζώα είναι τσιπαρισμένα για να πιστοποιείται ο εμβολιασμός τους εδώ και πολύ καιρό. Είναι διακηρυγμένος στόχος των νεοταξιτών (Klaus Scwab The Great Reset κλπ).

      1. Νομιζω στο “ciao” και στο “hello” δεν αναφερεται κατι για τσιπακια, αλλα μονο για τη τοξικοτητα κ τις παρενεργειες του φαρμακου..

Comments are closed.