Βρετανία: Πάνω από 20 εκ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί

Κοινοποίηση:
w28-165951coronavirusLondonvaccine23641809

Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια πολίτες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο βρετανός υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ.

“Ενα σπουδαίο επίτευγμα για την χώρα. Το εμβόλιο είναι ο δρόμος για την έξοδό μας. Όταν κληθείτε, κάντε το εμβόλιο!”, έγραψε ο υπουργός στο Twitter.

H Βρετανία έχει ξεκινήσει το ταχύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της covid-19 στην Ευρώπη αυξάνοντας την πιθανότητα άρσης των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων από σήμερα και μέχρι το τέλος Ιουνίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Απάτη είναι η Βρετανία του γουρουνιού Johnson
    Εκατοντάδες χιλιάδες θάνατοι χωρίς μέτρα με διαλυμένες δημόσιες υπηρεσίες και αστυνομία απούσα Στους εμβολιασμούς μεγάλη κομπίνα τα έκαναν οι γνωστοί των πολιτικών οι πλούσιοι και ο κόσμος ακόμα περιμένει σε ηλικία άνω των 60 χρ

  2. Ο τρόπος που επιλέγετε παγκόσμια να εμβολιαστεί ο κόσμος
    με τέτοια ανεξήγητα ύποπτη χρονοκαθυστερηση και ανοργανωσια αποδυκνυει πως σκοπός είναι το κέρδος και όχι να σωθούν ζωές …γιατί αν ήταν για να σωθούν ζωές ,από τη στιγμή που βγήκε το εμβόλιο (μήνες τωρα) με την κατάλληλη σωστή οργάνωση θα έπρεπε ως τώρα να είχε εμβολιαστει όλος ο πληθυσμός. Δεν ντρέπονται να πιέζουν το κοσμο τόσο καιρό και από την άλλη να τα έχουν σκατώσει με την ποσότητα των εμβολίων και το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία…που θα έπρεπε να είχε ήδη!

    1. Για ποιο εμβόλιο λες αυτο που ειναι φαρμακι? Το άλλο το αλατονερο? Η αυτο με τα νανορομποτ μεσα??

Comments are closed.