«Βράζει» η Ελλάδα! Άγριο ξέσπασμα των πολιτών κατά του Μητσοτάκη – Έχουν πάρει φωτιά τα social media! «Παραιτήσου! – Υπεύθυνος είσαι εσύ» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
κουλης

«Βράζει» η κοινωνία έπειτα και από τα χθεσινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη, εκεί που είδαμε ένα μπαράζ κυβερνητικής βίας, το οποίο προήλθε από τα lockdowns τα οποία έχει επιβάλει εδώ και μήνες η κυβέρνηση.

Η κοινωνική «έκρηξη» ξεκίνησε και υπαίτιος γι’ αυτό είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, καθώς οδήγησε στη φτώχια τους πολίτες με τα μέτρα που πήρε με αφορμή τον κορωνοϊό, ενώ παράλληλα δημιούργησε ένα κράτος καταστολής με τις δυνάμεις ασφαλείας να χτυπούν πολίτες που αντιδρούν. Το είδαμε στον Ασπρόπυργο, στη Θεσσαλονίκη, στο Σύνταγμα, στη Νέα Σμύρνη και σε άλλες περιοχές.

Χθες περίπου 10.000 πολίτες βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά των lockdowns και της κυβερνητικής βίας που βρίσκεται σε έξαρση. Με τις εικόνες που ακολούθησαν να είναι σοκαριστικές.
Μία λανθασμένη κίνηση της ομάδας των μοτοσυκλετιστών της αστυνομίας έφερε στο «στόμα του λύκου» έναν άτυχο αστυνομικό, ο οποίος χτυπήθηκε στη συνέχεια από δεκάδες διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο 401.

Λίγη ώρα αργότερα ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης εμφανίστηκε, μέσω διαγγέλματος, μιλώντας για «διχασμό», όμως όπως βλέπουμε στα χιλιάδες σχόλια που υπήρξαν στο Facebook του οι πολίτες έχουν άλλη άποψη.

Σύμφωνα με τους πολίτες αυτός που έσπειρε το διχασμό στην κοινωνία είναι ο πρωθυπουργός με τα μέτρα που πήρε και τα πολλά σκάνδαλα που συνδέονται με την κυβέρνηση του.

Ο κόσμος όπως βλέπουμε στα παρακάτω μηνύματα ζητάει την παραίτηση του πρωθυπουργού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κλίμα έχει γυρίσει και παρά τις δημοσκοπήσεις των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ αρκετοί είναι οι πολίτες που θέλουν να αλλάξει άμεσα η κυβέρνηση.

Δείτε χαρακτηριστικά: 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Έφυγες… έφυγες… χτες κιόλας….!!!
    Κανένας δεν περίμενε ούτε και αυτοί που σε ψήφισαν τέτοια ρεζιλικια σε όλους τους τομείς… υγείας.. εθνικά θέματα…εσωτερική πολιτική…παντού… κατώτερος των περιστάσεων…καταπτυστος… θλίβομαι…

  2. Σηκω πανε απο εδω.Ο χειροτερος πρωθυπουργος που εχει περασει

  3. ο ενας λεει αξιοτιμε, αλλοι του απευθυνονται στον πληθυντικο .. Τελικα μαλλον ο ελληνας ειναι βλαμμενος οχι ο κουλης ξερει με ποιους εχει να κανει..

  4. Κάπου εδώ, τελειώνουν τα πράγματα, τα ψέματα, ξενδοισαντροποι που φλομασατε τον Ελληνικό λαό, με τα βρωμοκαναλα σας, να μην μεταδίδουν ποτέ την αλήθεια, αλλά πάντα το ψέμα, αγυρτες σιχαμένος που κάνατε την αλήθεια ψέμα, κι το ψέμα αλήθεια!!!! Η αντίστροφη μέτρηση εχει αρχίσει….. Ως εδώ
    Φτάνει, έλεος, νησαφι…….

  5. Στο διαλο και ακομη πιο πέρα. Ηθικοί αυτουργοί: τα πιονια της ΝΤΠ =Μητσοτάκης και οι υποτακτικοι του. Στι διαλο με αυτούς

  6. Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΟΙΚΓΕΝΕΙΩΝ ΚΕΡΛΕΟΝΕ, ΓΚΑΜΠΙΝΟ & ΣΙΑ.
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΩΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (OI ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ) ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΩΚΕΑΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ. ΩΘΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.
    ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ?

  7. Ρε δεν το καταλαβαίνει το παραιτήσου ο Μογγολος;

  8. Αν δεν ήταν νοθο της φοράδας , ούτε δικαστικός κλητήρας δεν θα κατάφερνε να γίνει αυτός …

  9. Στα social media οι περισσότεροι είναι υπέρ του αστυνομικού που χτύπησαν τα αριστερά κατακάθια. Η κατακραυγή που αναφέρεις είναι μόνο από τα αναρχοκομμούνια. Μη παραπλανείτε τον κόσμο !

    1. εσυ παραπλανεις τον κοσμο και ντροπη σου.εχουμε ματια και βλεπουμε

  10. Δεν ποροκειται να παρευτηθει
    αν δεν τον πεταξουμε εμεις με τις κλωτσιες
    Αν περιμενουμε να παρετηθει απλως ματαιοπονουμε

  11. Και πες ότι πέφτει ο Κούλης, ποιον θα ψηφίσεις; o ένας ποιο καραγκιόζης και ανθέλληνας από τον άλλον είναι.
    Κάποιος ελληναράς θα μας κυβερνήσει ποτέ ρε παιδιά !!!!! Έλεος πια με τον κάθε γελοίο που μας πλασάρουν κάθε φορά.

  12. Μπορεί τα κανάλια να τα πληρώνει και να τα ελέγχει αλλά το διαδίκτυο ακόμη δεν το άλωσε.
    Όταν ξυπνήσουν και τα πρόβατα και κλείσουν τις τηλεοράσεις τους εκεί να δούμε την αξία του.

    1. Καλομελέτα να έρχεται!!!Έχει βάλει τον Λιβάνιο να το “τακτοποίησει” και το διαδίκτυο με νομοσχέδιο!!

  13. Σέ αδιέξοδο είσα σύ ρέ ολετήρα τής χώρας μας.Πάρε όλη τήν σκατοφάρα σου μαζί σου καί γρεμοτσακήσου από τήν Ελλάδα.Εσύ καί τό σινάφι σου είστε ελληνόφωνοι Εβραίοι πού μισειτε τήν Ελλάδα καί τούς Ελληνες.ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ γιατί είστε ανεπιθύμητοι καί παρείσακτοι.
    Γιάννης Λάκων

  14. Ούτε για να ποτίζεις κήπους δεν κάνεις. Άντε ρε φύγε από δω παλιοτσουρεκι. Μας παριστάνεις και τον πρωθυπουργό. Πανηλιθιε.

  15. σαν την Χίο θα την πάθουν όλοι!! οι Χιώτες μας έχουν δείξει τον δρόμο

  16. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΡΕ ΚΟΥΛΑ!!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!! ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΕΜΠΛΟΚΗ ΝΑ ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ

  17. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΨΕΙ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ , ΣΟΥΡΓΕΛΑ !!!

Comments are closed.