Βουτιά στα ενοίκια μετά την πανδημία – Ψάχνουν ενοικιαστές με τα “κυάλια” οι ιδιοκτήτες

Κοινοποίηση:
1

Η κρίση της πανδημίας που βυθίζει την ελληνική οικονομία σε ύφεση έχει ανατρέψει πλήρως το τοπίο και στην αγορά ακινήτων.


Οι αγοραπωλησίες πάγωσαν, οι πλατφόρμες τύπου Airbnb κατέρρευσαν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων βλέποντας την τουριστική σεζόν να χάνεται και τα εισοδήματά τους να εξανεμίζονται επιστρέφουν στη βραχυχρόνια μίσθωση με την αγορά να γεμίζει ξανά ενοικιαστήρια.

Τα σημάδια της πανδημίας στην ελληνική κτηματαγορά άρχισαν να φαίνονται στις τιμές των ενοικίων, οι οποίες έχουν αρχίσει να ξεφουσκώνουν ιδιαίτερα σε περιοχές που οι τιμές είχαν εκτιναχθεί στα ύψη.

Η μείωση αυτή, όπως εξηγεί στα «ΝΕΑ» ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών Ε-Real Estates, αποτελεί στιγμιαία αντίδραση των ιδιοκτητών, οι οποίοι χρειάζονται άμεσα εισόδημα για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους ενώ πολλοί σπεύδουν να προλάβουν να μισθώσουν το ακίνητό τους πριν έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες μειώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που χαίρονται για τη μείωση των ενοικίων και δεν Σκέπτονται πως θα ήταν προτιμότερο να είχαν εισοδήματα για να πληρώνουν μεγάλα ενοίκια ,παρά τώρα που έχουν τη χαρά να πληρώνουν τα μισά χρήματα ,αλλά δεν θα μπορούν να αγοράζουν ούτε τα απαραίτητα καθημερινά για τη διατροφή τους .

  2. Αααχ …ποσο δίκιο έχεις… Τα είπες όλα. Προτιμούν να βλέπουν σπίτια να μοιράζονται σε λάθρο εποίκους κανίβαλους του Ισλάμ, παρά να τα έχουν οι Έλληνες που τα απέκτησαν χωρίς δάνεια αλλά με στερήσεις , όταν οι άλλοι μπουκώνονταν με δάνεια διακοπών γάμων και σοπιγκ στο Ντουμπάϊ… .εσεις οι άχρηστοι που δεν αποκτήσατε ποτέ τίποτα θα πληρώσετε το μάρμαρο. Δεν θα ζήσετε καλύτερα εάν οι νοικοκυραίοι χάσουν τα σπίτια τους ..ποσο ηλιθιοι είστε… Ανιστόρητοι.

  3. Βλεπω ολοι χαίρονται που έπεσαν τα ενοίκια και καλα κανουν. Κανένας ομως δεν αναφέρει πως και οι ιδιοκτήτες θα επρεπε να εχουν καποια μείωση στους φόρους που πληρώνουν για να ισοβαθμήσει το πράγμα. Η μείωση οταν ειναι απο την μια μονο πλευρά, θα φέρει καταστροφή, ακομα και στον ηλιθιο που χαίρεται επειδη θα πληρώνει μικρότερο ενοίκιο. Αλλα είπαμε, ο αριστερισμός η κουμουνισμος έπιασε πολυ ευκολα στην Ελλαδα ακριβως επειδη οι Ελληνες εχουν τα μυαλά που εχουν. Εχουν τον φθόνο ριζωμένο μεσα τους. Να πεθάνει δηλαδη κατσίκα του γείτονα. Τοσο μυαλό εχουν στο άδειο κεφαλι τους. Τα ζωα, δεν καταλαβαίνουν πως θα πληρώσουν και αυτοι το ..μάρμαρο.. σε τελική ανάλυση. Οι ..πολιτικοι..αυτο θελουν ηλίθια πλασματα. Να μειώσουν τα ενοίκια, χωρις να μειώσουν τους φόρους των ιδιοκτητών. Ποσοι ανθρωποι δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τωρα και θα χάσουν τα ακίνητα τους στους τοκογλύφους;;; Αυτο θα ει αι καλο και για τους ενοικιαστές;;; Ζωαααα, μετα να δειτε ρι θα πληρώνεται. Βλεπετε το τυρί, αλλα οχι την φάκα.

  4. 90% κάτω θα πέσουν τα Ενοίκια και δεν θα τα παίρνει κανένας , παρα μόνον θα τους τα πέρνη το κράτος , αμ τι νόμιζαν τα λαμόγια χαααααχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα

  5. ΣΤΑ @@@@ ΜΑΣ !
    ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ οι ΤΕΜΠΕΛΟΧΑΝΑΔΕΣ !

  6. Και πως θα ζήσουν τώρα όλοι αυτοί που δεν εργάζονται και εισέπρατταν ενοίκια από κληρονομιές, αντιπαροχές, χρησηκτησίες, ταπιά, χρυσόβουλα, εργολαβίες και τα ρέστα..;

Comments are closed.