Βορίδης: “Υπάρχει ο κίνδυνος κυβέρνησης τερατογένεσης” – Μέχρι τώρα όλα ήταν ρόδινα δηλαδή;

Κοινοποίηση:
ΒΟΡΙΔΗΣ

«Υπάρχει κίνδυνος να φτιαχτεί μια τέτοια κυβέρνηση τερατογένεσης, μια κυβέρνηση ηττημένων», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης.

«Ο κ. Τσίπρας, ενώ λέει αυτό, ταυτόχρονα, λέει και ότι άλλο το τι είναι ο πολιτικός σχεδιασμός και η τακτική των κομμάτων και άλλο η μετεκλογικές δυναμικές που αναπτύσσονται μετά την εντολή του ελληνικού λαού.

Δηλαδή, τώρα λέμε κάτι γιατί έχουμε προεκλογικές σκοπιμότητες και μετά τις εκλογές λέει θα δω τα αποτελέσματα και θα δω πως διαμορφώνονται οι συσχετισμοί.
Άρα η κυβέρνηση των ηττημένων με βάση την 2η δήλωση του κ. Τσίπρα, είναι στο τραπέζι και για αυτό έχει μεγάλη σημασία η ψήφος του κόσμου για να καταλάβουμε τους κινδύνους.

Δε νομίζω ότι θέλει η Ελλάδα να ξαναζήσει το 2015.

Να ξαναζήσει δηλαδή μια κυβέρνηση στην οποία θα είναι πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας, ο κυβερνητικός εταίρος θα είναι ο κ. Βαρουφάκης, αντί του Καμμένου θα είναι ο κ. Ανδρουλάκης και πάγκο από κάτω στην κυβέρνηση τον Μυθριδάτη, τον Παπαχρηστόπουλο, τον Πολάκη και κυρίως τον Αντώναρο.

Τι θα λύσει αυτή η κυβέρνηση; Τίποτε. Αντίθετα θα συσσωρεύσει τα προβλήματα.

Άρα η ψήφος της 21ης Μαΐου δεν είναι χαλαρή. Είναι ψήφος που θα τελειώσει το σενάρια αυτής της εφιαλτικής συγκυβέρνησης και να μείνει η σταθερά της Νέας Δημοκρατίας.

Το μπροστά ή πίσω είναι αυτό που πρέπει να έχουν όλοι το μυαλό τους» τόνισε ο κ. Βορίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Το μοναδικό τέρας είσαι εσύ με τους τερατονόμους που φτιάχνεις για να αποκλείσεις τον εισαγγελέα. Που να σου κοπεί το χέρι σύρριζα.

  2. Πιο κυβέρνηση τερατογένεσης απ’ την δική σας μάλλον δεν ξαναυπήρξε μέχρι τώρα. Τα 3 ορφανά του Καρατζαφύρερ, άλλοι πρώην ΚΚΕ,πρώην ΠΑΣΟΚοι και δεν συμμαζεύεται

  3. Καταψηφιστε τους γυρολογους του ΛΑΟΣ , που για τις υπουργικες καρεκλες πηγαν στην ΝΔ και εγιναν βασιληκοτεροι του Βασιλεως και ψηφιζουν αθλιες τροπολογιες για να αποκλεισουν αλλους απο τις εκλογες , σαν να ειναι το Κρατος τσιφλικι τους!!!! Αισχος υποκριτες ψευτοδημοκρατες!!

  4. Εσείς είστε τερατογένεση που εφαρμόζετε την πολιτική του Ανταρσύα των λαθρομεταναστών. Τράβα στο αεροδρόμιο να υποδεχθείς τις απευθείας πτήσεις από το Πακιστάν που ψηφίσατε. Ούτε ο ανθέλληνας τσίπρας δεν ψήφισε συμφωνία για να φέρει και άλλους απευθείας από Πακιστάν! Και μετά τράβα στο τζαμί να το εγκαινιάσετε, μαζί με όσους παράνομα ελληνοποιήσατε. Εσείς το ανοίξατε το τζαμί, κόμμα της τερατογένεσης που τα βρήκατε με Ανταρσύα και πάτε να αποκλείσετε Ελληνικό κόμμα! Και τώρα που καταρρέετε, προτείνω να πάρεις και Πλεύρη κσι Γεωργιαδη να πάρετε μεταγραφή στον Ανταρσύα!

  5. βοριδη η πολιτικο οικονομικη μαφια που κυβερνα απο το 74 θα κυβερνησει και τωρα.Μετά ……οι Εθνικιστες θαχουν το λογο.Μεχρι τοτε φατε πιεστε βουτατε οτι μπορειτε γιατι μετα θα τα ξερασετε ολα.

Comments are closed.