«Βλέπει» Χατζηδιάκο ο Ολυμπιακός

Κοινοποίηση:
Παντελής Χατζηδιάκος

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό  αναφορικά με τη γενικευμένη προσπάθεια ουσιαστικής  ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει καλοκαιριού. Μπορεί η φετινή σεζόν να έχει μπεις την πιο κρίσιμη καμπή της ωστόσο αυτή η παράμετρος δεν φαίνεται να παρεκκλίνει στο ελάχιστο τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων» όσον αφορά την προσπάθεια ενδυνάμωσης σε καίριες θέσεις. Μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες των «ερυθρόλευκων» συνιστά η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Με το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκο να επιστρέφει στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Είναι χαρακτηριστικό είναι το θέμα που υπάρχει στην άμυνα, καθώς μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά έχει προλειανθεί το έδαφος και για τον Παπ Αμπού Σισέ, με την ομάδα να έχει μείνει με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ανδρέα Ντόη και Ουσεϊνού Μπα (που το τελευταίο δίμηνο είναι, ίσως, η καλύτερη λύση για την άμυνα), ενώ στην ομάδα υπάρχει και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Με το όνομα του 26χρονου διεθνούς κεντρικού αμυντικού (σ.σ. γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου του 1997) να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα, αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άλκμααρ Το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ενώ και η τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ. Μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως σέντερ μπακ αλλά υπό προϋποθέσεις και ως μπακ, φέτος έχει 41 συμμετοχές και 6 ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: