Βγήκαν τα φίδια και μας τρώνε! Τρία άτομα στο νοσοκομείο από δάγκωμα φιδιού

Κοινοποίηση:
2c9166_fidi

Βγήκαν τα φίδια στους δρόμους και μας τρώνε! Τρία άτομα μεταφέρθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο Νοσοκομείο Λαμίας από δάγκωμα φιδιού. Μάλιστα, τα δύο έχουν δαγκωθεί από οχιά και βρίσκονται στην Εντατική.

Πρόκειται για μια γυναίκα μέσης ηλικίας από την περιοχή της Αταλάντης που δέχθηκε δάγκωμα οχιάς την ώρα που είχε βγει στην αυλή της και πότιζε τα λουλούδια της. Το δεύτερο θύμα είναι ένας 55χρονος αλλοδαπός εργάτης γης από την Αλβανία που τσιμπήθηκε από οχιά την ώρα που εργάζονταν σε αγροτικές εργασίες στην περιοχή της Ιστιαίας.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύονται ως αυτή την ώρα.

Στην τρίτη περίπτωση το θύμα ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού το φίδι που του επιτέθηκε ήταν δεντρογαλιά που του προκάλεσε πρήξιμο στο άκρο. Ευτυχώς η νοσηλεία του κράτησε μόνο για μία ημέρα και ήδη επέστρεψε σπίτι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ … ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΑΣ … ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!
    ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥΣ … ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ !!!

  2. Μήπως να μαζέψει κάποιος τους οικολόγους που πετούν στα χωράφια φιδάκια ? Για αρχίστε να ρωτάτε. Ξεκινήστε από Μυτιλήνη.

    1. Αυτοι ειναι τοσο καθυστερημενοι που αμα τους πει καποιος οτι πρεπει να υπαρχουν κροκοδειλοι γιατι αλλιως θα καταρευσει η βιολογικη αλυσιδα, θα πανε να πετανε παντου κροκοδειλους!!!
      Μιλαμε για εντελως ηλιθιους !!!
      Δηλαδη και εμενα αμα μου καβλωση να παω να φυτευω περιεργα ανταγωνιστικα ειδη φυτων και να κανω καταστροφη στην Χλωριδα της Ελλαδας με τις ηλιθιωτητες μου !!!
      Κρατος υπαρχει; Αν ναι που ; Σιγουρα οχι εδω…
      Εδω ειναι χειροτερα απο αφρικανικες χωρες…

Comments are closed.