«Βατερλώ» η πρεμιέρα της Τατιάνας! Κατώτερα των προσδοκιών τα νούμερα τηλεθέασης του TLive…

Κοινοποίηση:
1111

Να κάνεις πρεμιέρα με 11,8% μέσο όρο την στιγμή που η Μαρία Νικόλτσιου έκλεισε την Παρασκευή με 10,8% δεν το λες και επιτυχία.

Πρέπει να καταλάβει ότι αυτή η ώρα δίνει τον σφυγμό της ημέρας. Και το κλάμα και η ένταση είναι κομμάτι της αλλά όχι αυτοσκοπός της.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ερε κλάμα η τατη δεν θα αφήσει άχνη για άχνη από τους κουραμπιεδες

  2. Να στείλει τους δημοσιογράφους της,να ψάχνουν τις σακούλες με τα σκουπίδια που πέταγε η Μενεγάκη και η Άντζελα,όπως έκανε παλιά,κι έτσι θ’ανέβει η τηλεθέαση.Πώς δεν το σκέφτηκε;

  3. να πατωσεις να ξεκουμπηστεις να φυγεις σε βαρεθηκαμε με

  4. Η σκουπιδοσακούλα η “Σκάτι” ειναι ενας κουβας σκατά μέσα και έξω.

  5. Σαν το ζόμπι τον άνδρα της διψάνε για αίμα. Κλείστε την κωλοτηλεόραση.

  6. Να παει να κανει καμμια βιζιτα στην επαρχια,πιο πολλους βλαχοπελατες θαχει.

  7. Οι καρποί της γης όταν σαπίσουν πάνω στο δέντρο πέφτουν. Οι τηλεοπτικοί όπως και οι πολιτικοί καρποί επιμένουν να μένουν πάνω στο λεφτόδεντρο ακόμα κι όταν ο κόσμος δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν θέλει ούτε να τους βλέπει.

  8. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η πονηρή, αδίστακτη, άσχημη γυναίκα!! Ξεκίνησε να λέει τις ειδήσεις στον Antenna, και μετά πέρασε σε εκπομπές ανήθικου, ανελέητου για χρόνια κουτσομπολιού!! Αλλοίμονο σε όποιον έπεφτε, στο στόμα της!! Μετά άλλαξε ρώτα σε πιο ποιοτική, ελλειπής, και πάντα κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας!! Το ίδιο σαν αυτήν, είναι και ο σύζυγος της, ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένα πονηρό, απαίσιο, παραδόπιστο, ανήθικο άτομο!! Λένε διαρκώς ψέματα, αρκεί να κερδίσουν αυτοί χρήματα!!

  9. Δυσφημισαν το Φαληρο το ενα το Τουρκοκαναλο,και η αλλη η Τουρκολαγνα βρωμιαρα

  10. Τραβα σπιτι να πλυνεις κανα πιατο παρτο αποφαση ΞΟΦΛΗΣΕΣ

  11. Άντε ρε σκατιανα που πηρες εκπομπή παλι με την αξία σου

  12. Στην Ελλαδα την κανουν τα βρωμοκαναλα! Διαπλαθουν συνειδησεις και διαβρωνουν αξιες! Εκπομπες τετοιου ειδους και ειδησεις απαγορευονται!

  13. αυτά τα ποστοστά για μένα είναι θεαματικά…. μα τόσα βόδια την παρακολουθούν? έπρεπε να είναι 0,1 % σα τις ειδήσεις της ΕΡΤ.

  14. Σιχαμένη πατσαβούρα, στα τσακίδια και εσύ και ο καραγκιόζης ο άντρας σου…!!!!

  15. ΤΙ ΜΟΥΡΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ! ΒΓΗΚΕ ΠΑΓΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 5%

  16. οκοσμος ειναι στρεσαρισμενος. δεν αντεχει αλληΤΕΤΟΙΑ εκπομπη. βαρεθηκε για να καταλαβετε ΚΑΙ τον εισαγγελατο.

  17. Καιρος να καταλαβει η “Σκατι” (εκ του Σκατιανα),οτι δεν την γουσταρει πια ο κοσμος.Να παει σπιτι της να μαγειρευει μπαμιες και να πλενει τα σωβρακα του κυρ-Νικου του τριχα.

Comments are closed.